• Levering 1-2 dage
  • Fri fragt over 499 kr.
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

FUB

FUB laver det lækreste strik til børn i de smukkeste farver og bedste materialer så som økologisk bomuld og merinould. Du finder alt fra striksweaters og cardigans til nederdele, kjoler og bukser. Se hele Asta & Alfreds udvalg af FUB strik til børn nedenfor og klik på det ønskede produkt for mere info:

 
FUB Sweater Uld – Ecru / Dark Navy
549,95 kr. 274,98 kr.

Showing the single result

FUB designer bæredygtigt strik til baby og børn i merinould og økologisk bomuld!

Hos FUB tager de udgangspunkt i at børn gerne vil klæde sig i tøj, som er behageligt at have på og som tillader bevægelighed og leg. Virksomheden blev stiftet tilbage i 2006 af Anne Sofie Olrik og Lotte Bundgaard og FUB har siden da designet klassisk, komfortabelt og bæredygtigt tøj til både store og små børn. Kollektionerne indeholder udelukkende det lækreste strik i de bedste materialer så som merinould og økologisk bomuld. Hos FUB går de op i håndværk og hver eneste style er derfor nøje designet og gennemtænkt, så hver kollektion bliver unikt og tilpasset de enkelte sæsoners farver. Børnetøjet hos FUB er udelukkende produceret i OEKO-TEX certificeret merinould og GOTS certificeret økologisk bomuld. Du kan derfor trygt købe FUB strik til dine børn.

Hvorfor købe FUB strik i merinould til dine børn?

Hos FUB er bæredygtighed en vigtig faktor og alt FUB strik er derfor produceret i holdbare materialer, som kan holde i mange år og gå videre til flere børn. Hos Asta & Alfred er vi stor fortaler for at klæde vores børn i rene naturmaterialer så som uld og bomuld og kan derfor varmt anbefale FUB til vores kunder.

Merinould, som er en stor del af produktionen hos FUB, skal ikke vaskes tit og har ofte bedst af at blive hængt udenfor og blive luftet igennem. Derudover har merinoulden mange andre gode egenskaber fx er ulden smudsafvisende og tillader kroppen at ånde. Det betyder at børnene ikke bliver for varme, når de har merinould på og at deres kropstemperatur løbende kan blive reguleret. Læs mere om ulds gode egenskaber og hvordan du vasker uld her!

Stort udvalg af FUB strik til børn hos Asta & Alfred!

Hos Asta & Alfred er vi vilde med FUB og du finder derfor et stort udvalg af FUB børnetøj i vores sortiment. Hver sæson går flere af FUB´s klassikere igen så som FUB´s ikoniske stribede striksweater, som om foråret kommer i økologisk bomuld og om vinteren i den blødeste merinould. Til de mindste finder du alt fra små cardigans og sweaters til lækre strikbukser og leggings. Til de større børn er der ligeledes lækkert FUB strik at finde. Til pigerne er det smukke bluser med flæser og nederdele samt kjoler og til drengene lækre og tykke striksweaters og cardigans. Så hvis du er på jagt efter en barselsgave eller dåbsgave til en lille ny, er en FUB sweater en oplagt gaveide. Hvis du er fan af uld til dine børn, finder du ligeledes et stort udvalg af uld fra mærker som Joha, Selana Switzerland, Huttelihut og Engel uld.