Search

Angulus

Angulus er en dansk producent af moderigtige børnesko, som har rødder helt tilbage til 1904, hvor skomærket blev grundlagt på et lille skomagerværksted på Nørrebrogade i København. Lige siden starten har ideen bag Angulus været at producere fodformede og ergonomisk rigtige børnesko, som giver børnefødder plads til fri udfoldelse og naturlig udvikling. For at sikre dette, er udviklingen af børnesko fra Angulus, lavet i samarbejde med læger og fysioterapeuter. Børnesko fra Angulus designes i Danmark og produceres i Portugal, hvor omkring 130 dedikerede skomagere dagligt producerer børnesko af den højeste kvalitet og komfort. Børnesko fra Angulus er både i 2011, 2012 og 2013 blevet kåret som ”Bedste børneskomærke” af hjemmesiden Børn i Byen. Derudover høstede Angulus i 2012 international hæder, da de fik overrakt den prestigefyldte britiske pris ”Junior Magazine Design Award”. Se vores udvalg af Angulus børnesko nedefor og klik på det ønskede produkt for mere info:

 
Angulus Begyndersko m. hulmønster og snøre – Bordeaux Shine
749,95 kr. 524,97 kr.
  
Angulus Begyndersko m. velcro og prikker – Bordeaux
799,95 kr.
  
Angulus Chelsea støvle m. prikker – Bordeaux
849,95 kr.
  
Angulus Begyndersko m. hulmønster og snøre – Cognac
749,95 kr.
  
Angulus Begyndersko m. snøre – Cognac
699,95 kr.
  
Angulus Begyndersko m. velcro – Cognac
799,95 kr.
  
Angulus Begyndersko m. snøre – Army
749,95 kr. 524,97 kr.
  
Angulus Begyndersko m. hulmønster og snøre – Sort
749,95 kr.
  
Angulus Begyndersko m. velcro flex – Sort
649,95 kr.
  
Angulus Begyndersko m. velcro – Sort
799,95 kr.
  
Angulus Chelsea støvle m. nitter – Sort
899,95 kr. 629,97 kr.
  
Angulus Chelsea støvle – Sort
849,95 kr. 594,97 kr.
  
Angulus Vinterstøvle m. velcro – Bordeaux Shine
799,95 kr. 479,97 kr.
  
Angulus Tex-støvle m. velcro og hulmønster – Bordeaux Shine
999,95 kr. 599,97 kr.
  
Angulus Tex-støvle m. snøre og lynlås – Sort
899,95 kr. 539,97 kr.
  
Angulus Begynder Tex-støvle m. velcro – Sort
849,95 kr. 509,97 kr.
  
Angulus Tex-støvle m. velcro – Sort
949,95 kr. 569,97 kr.
  
Angulus Begyndersandal m. hjerter – Gul
699,95 kr. 419,97 kr.
  
Angulus Begyndersandal m. sommerfugl – Rose kobber
749,95 kr. 449,97 kr.
  
Angulus Begyndersko m. snøre/kobber dots – Rose
749,95 kr. 374,98 kr.
  

Showing all 20 results

Angulus har en lang tradition for design og produktion af fodtøj til børn!

Angulus er en af Danmarks ældste og mest respekterede producenter af fodtøj til børn. Angulus blev grundlagt tilbage i 1904 på Nørrebrogade i København og er sidenhen blevet en af Danmarks mest anerkendte producenter af børnesko, sandaler og støvler. Angulus var de første i Danmark, der gjorde op med de tilspidsede sko, som børn brugte dengang. Målet hos Angulus var at gøre det mere behageligt for børn at bevæge sig rundt og øge komforten. Angulus begyndte derfor at producere fodformede sko, som blev udviklet i samarbejde med læger og fysioterapeuter.

Angulus laver kvalitetssko og støvler til børn:

Når du hører om Angulus, tænker du måske på fodformede sko og brede rågummisåler. Du finder fortsat et stort udvalg af børnesko, sandaler og støvler i Angulus’ sortiment med deres brede natur læst, som passer til børn med normale til brede fødder. Derudover laver Angulus flere modeller, som har en smallere sål, der passer til børn med en smal til normal fod. Hos Angulus har de stort fokus på kvalitet og design. Hvis du køber et par børnesko fra Angulus, er de produceret af de bedste kvalitetsmaterialer såsom læder, rågummi, uld og kromfrit kalveskind. Hos Asta & Alfred finder du et stort udvalg af Angulus børnesko til både store og små. Vi forhandler et bredt udvalg af Angulus begyndersko. Til pigerne finder du flotte Angulus begyndersko i lak og med fine hulmønstre og til drengene seje begyndersko med både snørebånd og velcro. Til de større børn er de seje chelseastøvler fra Angulus et hit. Chelseastøvler finder du både i glat skind til drengene og med lak og hulmønster til pigerne. Angulus laver ligeledes fodtøj til børn til både sommer og vinter. Du finder både Angulus begyndersandaler til de mindste og børnesandaler til de større børn. Vores udvalg af Angulus sandaler hos Asta & Alfred byder bla. på sandaler med rågummisål og flet til drengene og fine sandaler i lak med hjerter og glimmer til pigerne. På de kolde vinterdage må vinterstøvlerne frem. Angulus’ tex-støvler med uldfoer holder barnets fødder varme på legepladsen i vuggestuen eller børnehaven og er med deres velcrolukning lette at give barnet på. Senere kan børnene blive mere selvhjulpne og lære selv at tage deres vinterstøvler på og lukke velcrolukningen.

Du kan læse meget mere om valg af barnets første par sko, voksetillæg og hvor meget barnets fod vokser om året i vores Guide til valg af børnesko her!

Stort udvalg af Angulus børnesko, sandaler og støvler hos Asta & Alfred:

Hos Asta & Alfred tilbyder vi et stort udvalg af fodtøj fra Angulus. I vores sortiment finder du alt fra begyndersko, sandaler og børnesko til chelseastøvler og vinterstøvler med uldfoer og tex-membran i flotte designs til små og store børn. Vi ved hvor vigtig det er for børneforældre at vælge det rigtige fodtøj, når dit barn skal have sit første par sko. Vi vejleder gerne omkring både valg af størrelse og model, så barnet får det helt rette par sko, som passer til barnets fod. Hvis du bestiller Angulus sko til dine børn hos Asta & Alfred yder vi dag-til-dag levering. Du er også velkommen til at besøge vores lille intime butik i Aarhus latinerkvarter. Udover Angulus forhandler vi også hjemmesko, børnesko, sandaler, gummistøvler, sneakers og støvler fra mærker som Bisgaard, Aigle, Pom Pom og Hummel.