• Levering 1-2 dage
  • Fri fragt over 499 kr.

Search

Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

Returret

GRATIS OMBYTNING / NEM RETUR!

Sådan returnerer eller ombytter du nemt en vare hos Asta & Alfred:

– Udfyld og vedlæg retursedlen i din pakke.
– Pak den/de ønskede varer godt ind ved evt. at genbruge forsendelsesposen.
– Sæt det vedlagte returlabel på pakken eller send pakken til adressen anført nedenfor.
– Læs mere om vilkårene for retur nedenfor.

Hos Asta & Alfred yder vi 14-dages fuld returret og vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at ombytte eller sende varer retur. Vi har derfor vedlagt en forudbetalt returlabel til forsendelse af pakker med Post Nord, som er gældende i Danmark.
Vælger du at benytte den vedlagte returlabel ved ombytning af en vare betaler Asta & Alfred returfragten, såfremt den ønskede størrelse til ombytning er på lager. Er dette ikke tilfældet, behandles returpakken som en returordre. Fragtomkostninger ved returnering påhviler kunden og vi modregner derfor 39 kr. i det beløb du skal have tilbagebetalt. Ved brug af Asta & Alfreds returlabel er det nemt og billigt for dig at returnere en pakke til os, da du blot skal sætte labelen på pakken og indlevere den hos Post Nord – Samtidig kan du følge din pakke undervejs med track & trace.

Hvis du ikke benytter det vedlagte returlabel, bedes din pakke sendes retur til følgende adresse:

Asta & Alfred
Nydamsvej 19 B
8362 Hørning

Varerne bedes returneret i ubrugt stand og med alle originale mærker.

Ved afviste eller ikke-afhentede pakker hos Post Nord opkræves returfragt på 39 kr. Vi tager ikke imod returvarer, som sendes uden omdeling.

Vi bestræber os på, at behandle din returpakke og tilbagebetale pengene til dit betalingskort indenfor 1-3 hverdage fra vi modtager din pakke.

Har du spørgsmål til din returordre, er du velkommen til at kontakte os på [email protected] Du bedes i emne-feltet skrive “Vedr. retur” samt dit ordre-nr., så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.