UDSALG – Stort udvalg til kvinder og børn NEDSAT 20-70%💰💸 Klik her! 

  • Levering 1-2 dage
  • Fri fragt over 499 kr.
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

Returret

JULEN 2021

Køb trygt dine julegaver hos Asta & Alfred. Vi bytter julegaver t.o.m 14/1-2022.

Vi pakker gerne dine julegaver fint ind, vælg blot gaveindpakning til de ønskede varer i kurven, når du lægger din ordre.

Køb dine julegaver frem til 21/12-2021 kl. 15.00 med Post Nord forsendelse og vær sikker på dine gaver når frem inden juleaften. Du kan afhente din ordre på vores lager i Hørning frem til 22/12-2021 kl. 15.30.

Vi holder juleferielukket fra og med 23/12-2021 til og med 2/1-2022. Alle henvendelser på mail, Facebook og Instagram sendt i juleferien besvares den 3/1-2022. Returpakker behandles ligeledes den 3/1-2022.

NEM RETUR HOS ASTA & ALFRED!

Hos Asta & Alfred har du 14 dages fuld returret fra den dag du modtager pakken. Købte varer bedes returneret i ubrugt stand med alle originale mærker, som ved modtagelse og med intakt vareemballage.

Vi ønsker at gøre returnering så nem som muligt og vedlægger derfor et forudbetalt Post Nord returlabel i din pakke, som blot skal sættes uden på returpakken (gælder kun danske ordrer).

Med vores forudbetalte Post Nord returlabel sendes dine returvarer som en forsikret pakke med track & trace nummer og sikrer hurtig returlevering til os.

Fragtomkostninger ved retur påhviler kunden og anvendelse af vores forudbetalte Post Nord returlabel koster 39 kr., som modregnes i det beløb du får tilbagebetalt. Vi tager ikke imod pakker sendt uden omdeling. Ved pakker sendt med eget valg af forsendelse, er kunden ansvarlig for, at pakken kommer sikkert frem til os.

Vi bestræber os på at behandle din returpakke indenfor 1-3 hverdage fra vi modtager din pakke. Returbeløbet overføres til det betalingskort, der er anvendt på ordren. Dette gør sig også gældende ved gavekøb.

Har du spørgsmål til din ordre eller mistet dit returlabel, bedes du kontakte os på [email protected] med dit navn, ordrenummer og henvendelse.

Sådan returnerer du en vare hos Asta & Alfred:

1. Udfyld denne returseddel med navn, ordrenummer og den eller de varer du ønsker at returnere.

2. Pak varerne forsvarligt ind. Genbrug evt. den pakkepose eller kasse, du har modtaget fra os. Ved returnering af sko, må skoæsken ikke anvendes som returemballage.

3. Returner dine varer på én af følgende måder:

a. Sæt vores forudbetalte Post Nord returlabel uden på pakken og indlever pakken hos Post Nord. Returlablen koster 39 kr. at anvende, som bliver modregnet i det beløb du får tilbagebetalt. Anvendelse af vores returlabel gælder kun danske ordrer.

b. Ønsker du ikke at anvende vores forudbetalte returlabel, bedes du sende din returpakke til følgende adresse:
Asta & Alfred, Nydamsvej 19 B1, 8362 Hørning
Dette er på eget ansvar. Vi tager ikke imod pakker sendt uden omdeling.

c. Returner dine varer til vores lager i Hørning:
Mandag til fredag kl. 9.30-15.30

4. Du modtager en mail fra os, når vi har behandlet din returpakke. Vi bestræber os på at behandle din returpakke indenfor 1-3 hverdage fra vi modtager din pakke.

Returner til vores lager i Hørning:
Du er altid velkommen til at returnere dine returvarer til vores lager i Hørning, mandag til fredag kl. 9.30-15.30. Ønsker du dette, bedes du udfylde retursedlen og retursedlen vedlægges de varer du vil returnere.

Ombytning:
Ønsker du at ombytte til en anden størrelse eller vare, bedes du returnere varen og lægge en ny ordre i webshoppen. Det er ikke muligt at ombytte en vare ved returnering og alle returpakker behandles som retursager uanset ønske om ombytning. Dette sikrer dig den ønskede ombytningsvare, hurtig ekspedition af din nye ordre samt korrekt vareinformation på din kvittering.

Reklamation:
Reklamationer kan ikke sendes retur uden forudgående aftale med kundeservice. Ved reklamation, send en mail til [email protected] med dit navn, ordrenummer, problemstilling samt billede heraf og vi sørger for at vende tilbage hurtigst muligt.