BLACK WEEK Spar 25% på ikke-nedsatte varer med koden blackfriday22

  • Levering 1-2 dage
  • Fri fragt over 499 kr.
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

NORR

 
NORR Charlotte Blazer – Dark Brown
1.299,95 kr. 649,98 kr.
NORR Nicole Kjole – Black
699,95 kr. 349,98 kr.
NORR Cora Bukser – Warm Beige
599,95 kr. 359,98 kr.
NORR Lana Kjole – Black
799,95 kr.
NORR Lana Kjole – Dark Chocolate
799,95 kr. 399,98 kr.
NORR Billie Skjorte – Light Blue
599,95 kr. 299,98 kr.
NORR Coby Skjorte – Yellow Stripe
599,95 kr. 299,98 kr.

Showing all 7 results

NORR dametøj til kvinder

NORR er et dansk fashionbrand, som blev grundlagt i Aarhus tilbage i 2019. NORR forhandles i dag hos mere end 200 forhandlere i verden.

NORR’s designfilosofi er at designe tøj til kvinder i alle aldre med et rent feminint udtryk. Kollektionerne hos NORR er tidsløse og har et stort fokus på de små detaljer, som er med til at gøre hver NORR style unik. Dertil kommer, at designteamet hos NORR har stort fokus på at udvælge gode materialer og metervarer til deres designs.

Hos NORR arbejder de løbende på en så bæredygtig tilgang til deres designs som muligt, så produktionen af deres metervarer afsætter så lille et aftryk på miljøet som muligt efter produktionen. NORR føler et ansvar og ønsker at bidrage til udvikling og forbedringer i de regioner de arbejder i og ønsker at skabe så gode arbejdsvilkår som muligt.

Stort udvalg af NORR skjorter, bluser, strik og bukser

Vi er hos Asta & Alfred vilde med fashionbrandet NORR, som vi føler passer perfekt ind i vores univers med tøj, sko og accessories til kvinder. NORR’s stilrene designs kan kombineres i din garderobe på kryds og tværs og matcher godt sammen med tøj fra andre brands. Og så elsker vi, at NORR tænker i tidløse designs, som kan bruges igen og igen og kan hives frem fra skabet flere sæsoner og stadig være aktuelle.

Køb NORR designs hos Asta & Alfred

Hos Asta & Alfred finder du et stort udvalg af NORR tøj til kvinder. Hvad end du er på jagt efter en ny strik til de kolde vintermåneder, et par bukser til din basisgarderobe eller en ny kjole eller sommertop til de varme dage eller ferien, kan du helt sikkert finde det i NORR’s kollektioner. Hvis du ønsker at give en style fra NORR i gave, pakker vi den gerne fint ind, så den er klar til at aflevere til den heldige modtager. Tag et kig i vores nøje udvalgte styles fra NORR.