12 års fødselsdag 🎈 Kæmpe udvalg af nyheder NEDSAT 25% 💰

  • Fri fragt over 499 kr.
  • (gælder ikke udsalg)
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

SOFIE SCHNOOR

 
SOFIE SCHNOOR T-shirt Yesterday – Camel
449,95 kr. 134,99 kr.
SOFIE SCHNOOR Lang Skjorte – Light Blue
899,95 kr. 449,98 kr.
SOFIE SCHNOOR Beena Kjole – Rose
699,95 kr. 349,98 kr.
SOFIE SCHNOOR Beena Kjole – Off White
899,95 kr. 269,99 kr.
SOFIE SCHNOOR Melania Skjorte – Light Blue
799,95 kr. 399,98 kr.
SOFIE SCHNOOR Cosma Sweatpants – Rosy Camel
599,95 kr. 179,99 kr.
SOFIE SCHNOOR Oversize Hilma Jakke – Dark Green
1.399,95 kr. 419,99 kr.
SOFIE SCHNOOR Dara Vendbar Vest – Dark Green
799,95 kr. 239,99 kr.
SOFIE SCHNOOR Julia High-waist Jeans – Beige
699,95 kr. 209,99 kr.
SOFIE SCHNOOR Nicholine Nederdel – Yellow
799,95 kr. 239,99 kr.
SOFIE SCHNOOR Cherry Leggings Leopard – Gold
399,95 kr. 119,99 kr.
SOFIE SCHNOOR Abbi Kjole – Black
999,95 kr. 299,99 kr.

Showing all 12 results

SOFIE SCHNOOR en familievirksomhed som producerer dametøj og sko

Familievirksomheden SOFIE SCHNOOR blev stiftet tilbage i 2001 af designer Sofie Schnoor. Virksomheden har siden designet og produceret modetøj og sko til både kvinder og børn. Den første SOFIE SCHNOOR kollektion tilbage i 2001 var en skokollektion og sidenhen lancerede virksomheden et underbrand PETIT by SOFIE SCHNOOR og efterfølgende en tøjkollektion til kvinder. Visionen bag Sofie Schnoors designs er klar, hun designer helt enkelt tøj og fodtøj, som hun selv har lyst til klæde sig i. Dette skaber nogle helt personlige og ærlige kollektioner med dametøj og sko. Interessen for mode kommer ikke fra fremmed. Sofie Schnoor har nærmest fået design og mode ind med modermælken. Begge Sofies forældre har arbejdet i modebranchen og Sofie har gennem årene været med sine forældre til diverse modemesser, besøgt fabrikkerne hvor tøjet bliver produceret og har generelt fulgt designprocesserne fra skitse til færdigt produkt. Denne viden bruger Sofie Schnoor dagligt, når hun designer moderigtigt tøj og fodtøj til kvinder i alle aldre.

SOFIE SCHNOOR designer råt og feminint tøj til kvinder

SOFIE SCHNOORs design hænger i dag i klædeskabet hos mange kvinder. Designet er både råt og feminint og hvad end du skal til en festlig lejlighed som fx et bryllup eller på en af sommerens festivaller, så er der helt sikkert noget i SOFIE SCHNOORs kollektioner, du kan bruge. Designet er smukt og komforten i top, da det er vigtigt for Sofie Schnoor, at du føler dig godt tilpas, når du tager din SOFIE SCHNOOR kjole, sweatshirt eller støvler på. SOFIE SCHNOOR henvender sig til både unge piger og modne kvinder. I SOFIE SCHNOORs kollektioner finder du både rå jeans, støvler med nitter og cool t-shirts samt smukke kjoler, skjorter og lækker strik.

Stort udvalg af SOFIE SCHNOOR støvler, sandaler og sko

SOFIE SCHNOOR er især kendt for sit fodtøj til kvinder. Det var da også netop en kollektion med fodtøj til kvinder Sofie Schnoor lancerede i sin første kollektion tilbage i 2001. I SOFIE SCHNOORs skokollektioner finder du de ikoniske støvler med nitter, som nærmest er synonymet med SOFIE SCHNOOR. Støvlerne har et cool udtryk og er behagelige at have på. Derudover finder du mere klassiske støvler, vinterstøvler og sandaler. SOFIE SCHNOORs sandaler er designet med et feminint og råt udtryk, som kan matches med både et par rå jeans og en smuk sommerkjole. Hvis du er på jagt efter et par nye støvler eller sandaler til din garderobe, kan vi varmt anbefale dig at tage et kig på skokollektionen fra SOFIE SCHNOOR.

Køb SOFIE SCHNOOR dametøj og sko hos Asta & Alfred

Hos Asta & Alfred gør vi en dyd ud af at udvælge det helt rette sortiment og når vi er på udkig efter nye brands, skal de passe ind i netop det univers vi har skabt for Asta & Alfred. Der er ingen tvivl om, at SOFIE SCHNOOR er et perfekt match og vi elsker deres smukke og rå designs. Så hvis du søger lidt nyt til din garderobe fra SOFIE SCHNOOR, kan du trygt tage et kig på vores udvalg, da vi har udvalgt det bedste fra deres kollektioner til dig.