12 års fødselsdag 🎈 Kæmpe udvalg af nyheder NEDSAT 25% 💰

  • Fri fragt over 499 kr.
  • (gælder ikke udsalg)
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

mbyM

Se Asta & Alfred’s store udvalg af mbyM dametøj. Du finder alt fra mbyM kjoler og nederdele til bluser, bukser og jakker. Se vores sortiment fra mbyM nedenfor og klik på det ønskede produkt for mere info:

 
mbyM Amabelle Alistar Skjorte – Macadamia
599,95 kr. 299,98 kr.
mbyM Stacy Sid Halstørklæde – Light Grey Melange
349,95 kr. 209,97 kr.
mbyM Olivine Mccabe Kjole – Timber Wolf
349,95 kr. 104,99 kr.
mbyM Marranie Malinas Kjole – Cedar Wood
499,95 kr. 149,99 kr.
mbyM Luciana Kjole – Romola Print
749,95 kr. 224,99 kr.

Showing all 5 results

mbyM designer råt og feminint dametøj til alle aldre!

mbyM er et dansk modebrand, som blev etableret tilbage i 2003. I mbyM’s kollektioner finder du alt fra kjoler, nederdele og toppe til jakker, jeans og basistøj til gode priser, hvor de fleste kan være med. Designet hos mbyM er et mix af råt og feminint, som kan bruges til både festlige lejligheder og hverdag. mbyM lancerer hvert år fire kollektioner, som med sit skandinaviske islæt tilbyder feminine designs med stilrene linjer og fantastiske pasformer. Hos mbyM er kvaliteten i højsæde og de går ikke på kompromis, når der udvælges materialer til deres kollektioner. mbyM tilbyder et bredt udvalg af smukke kjoler, rå nederdele og praktiske jakker og henvender sig til både de yngre piger og mere modne kvinder.

Stort udvalg af mbyM kjoler, toppe, nederdele, jakker og striktrøjer!

Hos Asta & Alfred er vi vilde med mbyM’s designs, da de henvender sig til kvinder i alle aldersgrupper og kan bruges til forskellige anledninger. Specielt de fine mbyM kjoler udgør en stor del af vores sortiment fra mbyM. Kjolerne kommer i stilrene og enkelte snit i både neutrale farver og med smukke prints. mbyM kjolerne kan bruges med bare ben på en varm sommerdag, over et par jeans på en kold efterårsdag og til festlige lejligheder såsom bryllupper og fødselsdag. Derudover finder du mbyM’s GoGreen kollektion, som indeholder et bredt udvalg af bæredygtigt basistøj, som er produceret med omtanke for miljøet. mbyM’s basisserie tilbyder klassiske toppe, undertrøjer og bluser, som udgør en stor andel af basisgarderoben hos de fleste. Basisserien fra mbyM kommer i klassiske farver som sort og navy og hver sæson i nye smukke sæsonfarver. Brug eksempelvis mbyM’s lange toppe under en kjole eller en af deres bluser sammen med en smuk nederdel.

Køb mbyM hos Asta & Alfred og få hurtig levering!

Hvis du har forelsket dig i en smuk kjole eller måske en ny jakke fra mbyM, kan du trygt handle hos Asta & Alfred. Vi ved, hvor stor glæden er ved at modtage sit seneste køb og bestræber os derfor altid på at yde en god service og tilbyde en hurtig levering, så du oftest allerede dagen efter dit køb, kan åbne pakken med dit nyeste køb fra mbyM. Gå på opdagelse i mbyM’s univers og find netop din favorit.