12 års fødselsdag 🎈 Kæmpe udvalg af nyheder NEDSAT 25% 💰

  • Fri fragt over 499 kr.
  • (gælder ikke udsalg)
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

Lala Berlin

Lala Berlin er et hit hos danske kvinder og det forstår vi godt. Vi elsker selv deres utrolig lækre tørklæder i den blødeste kashmiruld samt deres fine tasker, hvor du finder alt fra strandtasker og håndtasker til toilettasker og bæltetasker, som kan bruges til enhver lejlighed. Skal du på festival er bæltetasken oplagt, skal du på cafe med dine veninder er håndtaske perfekt eller måske du skal en tur på stranden, så kan en af Lala Berlin´s store tasker rumme både håndklæde, dameblade og drikkevarer. Se vores store udvalg af tasker og tørklæder m.m. fra Lala Berlin nedenfor og klik på det ønskede produkt for mere info:

 
Lala Berlin Silja Strømper Kufiya – Camel / Black
139,95 kr. 83,97 kr.
Lala Berlin Silja Strømper Kufiya – Stripes Grey
139,95 kr. 83,97 kr.
Lala Berlin Aneka Flip Flop Sandal – Pink
299,95 kr. 149,98 kr.

Showing all 3 results

LaLa Berlin tørklæder og tasker

LaLa Berlin er lig luksus og tysk design, når det er bedst. LaLa Berlin har siden 2004 sat sit aftryk på den internationale modescene. Designer Leyla Piedayesh, som står i spidsen for LaLa Berlins designteam, designer æstetiske kollektioner med en stærk identitet. Kollektionerne fra LaLa Berlin er i en høj kvalitet, hvor der ikke er gået på kompromis med valget af materialer. LaLa Berlins kollektioner af tøj, tørklæder og tasker er både inspireret af designer Leyla Piedayesh´s iranske rødder samt hendes tyske hjem og daglig dag. Derudover har Leyla Piedayesh en forkærlighed for det nordiske, som er en af grundene til at LaLa Berlin har en stor kundegruppe hos de skandinaviske kvinder.

Stort udvalg af LaLa Berlin tasker, toilettasker og bæltetasker.

I LaLa Berlins kollektioner finder du tøj og accessoires til kvinder i alle aldre. Specielt deres smukke kashmirtørklæder og deres accessoires er et stort hit og har fundet deres vej til mange kvinders garderobe. Hos Asta & Alfred finder du et stort udvalg af LaLa Berlin accessoires. Er du på jagt efter en ny strandtaske, en bøllehat, et nyt badehåndklæde eller sandaler til en tur på stranden, så finder du tasker, bøllehatte, håndklæder samt sandaler med LaLa Berlins ikoniske mønstre. Du finder ligeledes LaLa Berlin regnjakker og paraplyer til de våde dage, hvis du skal en tur i skoven med hunde, på legepladsen med børn eller børnebørn eller hvis du skal vente på bussen eller cykle på arbejde. Hvis du mangler en ny toilettaske til rejsen eller en make-up pung til tasken, finder du et stort udvalg af LaLa Berlin toilettasker samt make-up punge i forskellige farver men alle med LaLa Berlins ikonisk og genkendelige print. Skal du ud at rejse, kan du ligeledes finde det komplette rejsesæt fra LaLa Berlin med både rejsetaske, toilettaske, håndtaske og bæltetaske.

Køb LaLa Berlin hos Asta & Alfred

Du kan trygt købe dit næste fund fra LaLa Berlin hos Asta & Alfred. Vi ved hvor meget det betyder når du har klikke fx et LaLa Berlin mobilcovers eller LaLa Berlin tørklæde i kurven, at du modtager din pakke hurtigst muligt. Vi gør derfor altid en dyd ud af at sende din pakke samme dag hvis muligt eller hvis du bestiller om aftenen, den næstkommende formiddag.