12 års fødselsdag 🎈 Kæmpe udvalg af nyheder NEDSAT 25% 💰

  • Fri fragt over 499 kr.
  • (gælder ikke udsalg)
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

Selana Switzerland

Selana Switzerland designer og producerer klassisk og enkelt babytøj og børnetøj i naturmaterialer i økologisk uld, silke og bomuld. Kollektionerne indeholder alt fra slå-om bluser, sweaters, leggings og selebukser til babyhuer, babyluffer og elefanthuer. Se Asta & Alfreds udvalg fra Selana nedenfor og klik på det ønskede produkt for mere info:

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Selana Switzerland producerer økologisk børnetøj i god kvalitet!

Selana Switzerland er et gammelt schweizisk firma, som har en lang tradition for produktion af babytøj og børnetøj. Hos Selana har de stort fokus på både miljø og kvalitet. Alle produkter fra Selana er derfor produceret under kontrollerede forhold i Schweiz. Kollektionerne fra Selana er designet i et enkelt, stilfuldt og klassisk design, som kan gå i arv fra barn til barn og indeholder alt fra slå-om bluser, sweaters, leggings og selebukser til babyhuer, babyluffer og elefanthuer. Kollektionerne fra Selana Switzerland er produceret i naturmaterialer så som økologisk uld, silke og bomuld uden skadelige stoffer, som du trygt kan give dine børn på. Den økologiske merinould, som Selana bruger, er fra certificerede økologiske landbrug og er ikke kemisk behandlet. Der er mange fordele ved at klæde dit barn i uld. Uld har en god isoleringsevne og holder derfor dit barn varmt på kolde dage. Derudover tillader uld huden at ånde og er svedabsorberende og smudsafvisende. Vigtigst af alt er Selanas økologiske merinould utrolig blød og kradser ikke! Udover uld bruger Selana silke i deres kollektioner. Selanas silkehuer og silketrøjer er utrolig bløde. Silke har ligesom uld flere gode egenskaber. Udover at være et blødt materiale isolerer silke på kolde dage og hjælper barnet til at holde varmen mens silke på varme dage ventiler og sikrer at barnet ikke får det for varmt. Det betyder, at du kan klæde dit barn i silke fra Selana året rundt.

Stort udvalg af slå-om bluser, sweaters, babyhuer og leggings fra Selana!

Hos Asta & Alfred er vi meget begejstrede for børnetøj i naturmaterialer og tilbyder derfor et stort udvalg af babytøj og børnetøj fra Selana Switzerland til både drenge og piger. Selanas slå-om bluser finder du både med og uden striber og med smukke strukturmønstre. Slå-om bluserne er oplagte til de helt små, da de ikke skal over barnets hoved, men fungerer også godt til de lidt større børn sammen med eksempelvis et par bloomers eller leggings. De populære slå-om bluser fra Selana finder du både i økologisk bomuld, økologisk silke og økologisk merinould. Selana laver ligeledes fine selebukser til de mindste samt leggings i rib og sweaters. Den populære raglansweater fra Selana er i blød merinould og er et oplagt valg til barnets basisgarderobe. Selana laver ligeledes babyhuer, babyluffer og elefanthuer i den blødeste merinould, så både barnets hænder og ører kan holdes varme, når det er tid til fx en tur på legepladsen. Hos Selana bruger man kun naturlige plantefarver. Kollektionerne fra Selana produceres i klassiske farver så som natur, marine og grå. Hvis du ønsker lidt mere farve finder du smukke farver som rose og honey.

Køb Selana babytøj og børnetøj hos Asta & Alfred!

Hvis du er på udkig efter økologisk tøj til dine børn eller ønsker at klæde dine børn i uld er Selana det helt rette valg. Du finder et stort udvalg af babytøj og børnetøj fra Selana i vores butik i Aarhus og på www.astaogalfred.dk. Du kan trygt handle på vores webshop, hvor vi sender ordrer fra dag til dag og hvis en størrelse ikke passer eller du ønsker at returnere en varer, kan du gøre dette uden besvær med den vedlagte returlabel. Selana er en oplagt barselsgave til en lille ny. De lækre striktrøjer og selebukser og leggings falder i smag hos de fleste nybagte forældre. Hvis du køber en gave hos Asta & Alfred, pakker vi den gerne fint ind, marker blot på varen, når du ligger din ordre, at du ønsker dit køb pakket ind og noter evt. i kommentarfeltet om det er til en dreng eller pige, så sørger vi for at pakke din gave flot ind, så den er klar til at aflevere til modtageren.