Spar 25% på ikke-nedsat overtøj med koden overtøj25

  • Levering 1-2 dage
  • Fri fragt over 499 kr.
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

Hype the Detail

Vi glæder os til at præsentere de første produkter fra Hype the Detail i efteråret 2022. Glæd dig til fine glimmerstrømper, nylonstrømper, strømpebukser og leggings fra Hype the Detail hos Asta & Alfred.

 
Hype the Detail Mesh Bluse – Black
349,95 kr.
Hype the Detail Sweatshirt – Brown
449,95 kr.
Hype the Detail Printed Leggings – Black
349,95 kr.
Hype the Detail Sweatshirt – Black
449,95 kr.
Hype the Detail Printed Leggings – Black
349,95 kr.
Hype the Detail H-Logo Strømpebukser – Black
149,95 kr.
Hype the Detail Logo Strømpebukser – Black
149,95 kr.
Hype the Detail Strømpebukser – Black
149,95 kr.
Hype the Detail Strømpebukser – Black
149,95 kr.
Hype the Detail Strømpebukser – Black
149,95 kr.
Hype the Detail Fashion Strømper – Black
74,95 kr.
Hype the Detail Fashion Strømper – Grey
74,95 kr.
Hype the Detail Lace Strømper – Black
99,95 kr.
Hype the Detail Logo Strømper – Black
74,95 kr.
Hype the Detail Logo Strømper – Golden
74,95 kr.

Showing all 15 results

Hype the Detail strømpebukser, leggings og strømper

Hype the Detail er specielt kendt for deres nylonstrømper med flotte mønstre og deres leggings/tights med logoprint. Men Hype the Detail er meget mere end det. Hype the Detail er et dansk fashion brand, som designer og producer strømper, strømpebukser og leggings til kvinder. Hype the Detail har fingeren på pulsen og deres produkter er designet med et afsæt i tidens største tendenser. Du finder derfor altid et bredt sortiment fra Hype the Detail, som kan matche ethvert behov i din garderobe. Hype the Detail strømpebukser, strømper og leggings kan bruges af kvinder i alle aldre, hvad end du er en ung pige eller moden kvinde.

Stort udvalg af Hype the Detail til kvinder

Hype the Detail designer alt fra glimmerstrømper og nylonstrømper til strømpebukser og leggings. Hype the Details strømper og strømpebukser kan bruges til både hverdag og festlige lejligheder. Deres glimmerstrømper kan bruges til et casualt outfit med jeans og sneakers eller til et pænt sæt tøj i fx et par ballerinaer eller stiletter. Hype the Details leggings kan bruges sammen med en sweatshirt på en søndag eller under en flot kjole til weekendes festligheder. Du kan dermed mikse og matche alle Hype the Details produkter ind i netop din garderobe og bruge deres strømper, strømpebukser og leggings på din helt egen måde.

Køb Hype the Detail hos Asta & Alfred

Hos Asta & Alfred finder du et stort udvalg fra Hype the Detail. Vi har nøje udvalgt et flot sortiment af glimmerstrømper, nylonstrømper, strømpebukser og leggings, som passer ind i vores univers af tøj, sko og accessories til kvinder. Hype the Detail er en oplagt gaveide til fx fødselsdag, jul eller som adventsgave til en du holder af. Se hele vores udvalg fra Hype the Detail ovenfor og find netop det par strømpebukser, strømper eller leggings, som passer ind i din garderobe.