MIDSEASON UDSALG – Stort udvalg af tøj og sko til kvinder og børn NEDSAT 20-60%

  • Levering 1-2 dage
  • Fri fragt over 499 kr.

Search

Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

Basic Apparel

BASIC APPAREL – VI GLÆDER OS TIL AT PRÆSENTERE JER FOR BASIC APPERAL DAMETØJ HOS ASTA & ALFRED. DE FØRSTE NYHEDER LANDER TIL AUGUST 2020.

 
Basic Apparel Dagmar Vinterjakke – Navy
1.199,95 kr.
Basic Apparel Dagmar Vinterjakke – Black
1.199,95 kr.
Basic Apparel Berit Beanie Hue – Beige Melange
249,95 kr.
Basic Apparel Leona Short Cardigan – Light Grey Melange
899,95 kr.
Basic Apparel Karma T-shirt – Woodrose
299,95 kr.
Basic Apparel Karma T-shirt – Black
299,95 kr.
Basic Apparel Maje Sweatshirt – Woodrose
499,95 kr.
Basic Apparel Maje Sweatpants – Woodrose
549,95 kr.
Basic Apparel Aliki Strik – Brown Melange
599,95 kr.
Basic Apparel Simplify T-shirt – Woodrose
299,95 kr.
Basic Apparel Simplify T-shirt – Black
299,95 kr.
Basic Apparel Vilde Skjorte – Acorn
499,95 kr.
Basic Apparel Vilde Bukser – Acorn
599,95 kr.
Basic Apparel Vilde Lang Skjorte – Chalk
699,95 kr.
Basic Apparel Amina Skjorte – Grey Check
799,95 kr.
Basic Apparel Sweety Strik Vest – Army
399,95 kr.
Basic Apparel Sweety Strik Vest – Heather
399,95 kr.
Basic Apparel Leona Cardigan – Beige Melange
999,95 kr.
Basic Apparel Louisa Short Vest – Capers Green
499,95 kr.
Basic Apparel Louisa Long Vest – Capers Green
599,95 kr.
Basic Apparel Louisa Short Vest – Navy
499,95 kr.
Basic Apparel Louisa Long Vest – Navy
599,95 kr.

Showing all 22 results

Basic Apparel er en bæredygtig virksomhed

Basic Apparel blev grundlagt tilbage i 2013 af Camilla Balle, som i dag driver virksomheden sammen med flere dygtige kvinder, som alle elsker smukt og bæredygtigt tøj til kvinder. Grundstenen hos Basic Apparel er tidløs og bæredygtigt design, som altid finder vej til din garderobe. En af grundtankerne hos Basic Apparel er, at verden ikke har brug for mere tøj men derimod tøj i en bedre kvalitet. Tøj som du har løst til at tage på igen og igen. Slow fashion som holder længere end blot én sæson men i mange år. Hos Basic Apparel er alle styles designet med miljøet samt bæredygtighed for øje. Virksomheden er GOTS certificeret, hvilket betyder at de hos Basic Apparel hver dag tænker bæredygtigt i alt fra genanvendelse af deres affald til søgen efter bæredygtige materialer til deres produktion af dametøj. Et eksempel er brugen af materialet Soft tencel, som er produceret af bæredygtigt træ gennem en miljøvenlig produktion. Et statement hos Basic Apparel er, at uanset hvilken farve dit yndlingstøj har, skal det været ”grønt”.

Søger du klassisk og tidløs design, så er Basic Apparel det rette match

Designeren bag Basic Apparel har et simpelt hovemål, som er at designe tøj, som du forelsker dig i. Tøj fra Basic Apparel skal være tøj, som du tager frem fra garderoben igen og igen, da tøjet får dig til at føle dig godt tilpas. Dametøj fra Basic Apparel er designet i et klassisk design, hvor der er kælet for selv den mindste detalje. Dertil kommer at alle materialer er nøje udvalgte og i den bedste kvalitet. Designet er inspireret af den nordiske natur, som Basic Apparel gennem bæredygtige designs ønsker at passe bedst muligt på.

Stort udvalg af Basic Apparel jakker, strik, bluser, kjoler og bukser

Basic Apparel designer tøj, som passer ind i langt de fleste kvinders garderobe og som klæder både unge piger og modne kvinder. Du finder alt fra smukke kjoler til festlige lejligheder og klassiske skjorter og bukser til arbejdsdagen til casual wear så som swetshirts og sweatpants samt t-shirts og strik. Derudover er Basic Apparel kendt for deres overtøj, hvor deres jakker og veste har fundet plads i garderoben hos mange kvinder. En Basic Apparel vinterjakke er oplagt at bruge hvad end du skal gå en tur med barnevognen, cykle på arbejde eller en tur i skoven.

Køb Basic Apparel tøj til kvinder hos Asta & Alfred

Basic Apparel sælges hos udvalgte butikker og webshops og vi er hos Asta & Alfred stolte over at være en af de få udvalgte. Hos Asta & Alfred har vi siden vores grundlæggelse i 2012 altid elsket tøj i gode materialer, som holder flere sæsoner. Så da vores veje krydsede modemærket Basic Apparel, var der ingen tvivl om, at det var et godt match. Du finder derfor et stort udvalg af Basic Apparel dametøj i vores sortiment. Du kan trygt købe din nye Basic Apparel favorit style hos Asta & Alfred, da vi ligger et stort arbejde i at yde en god kundeservice og derfor altid er at finde på mail og telefonen, sender din pakke af sted med lynets fart og sørger for nem retur med et vedlagt returlabel i din pakke.