12 års fødselsdag 🎈 Kæmpe udvalg af nyheder NEDSAT 25% 💰

  • Fri fragt over 499 kr.
  • (gælder ikke udsalg)
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

Om Asta & Alfred

Asta & Alfred blev etableret tilbage i 2012, hvor jeg lancerede den første kollektion af håndstrikket børnetøj. Sidenhen er Asta & Alfred vokset og vi har i dag udvidet webshoppen og butikken med nøje udvalgte ind- og udlandske mærker, som passer ind i Asta & Alfreds univers.

 

Asta & Alfred holdt indtil sommeren 2019 til i Aarhus hyggelige latinerkvarter, hvor du i vores lille og intime butik fandt et stort udvalg af tøj, sko og interiør til børn i alderen 0-10 år.

Du kan nu gå på opdagelse på vores webshop, hvor vi har skabt et eksklusivt univers med tidens mest anerkendte mærker til de små. Vi bestræber os herudover på, at finde små eksklusive brands, som kun forhandles få steder i Danmark, så du har mulighed for at skabe din helt egen personlige stil til de små.

 

Hvis du har kommentar, ris/ros eller brug for personlig vejledning, står vi altid til rådighed på mail eller telefon.

 

Jeg håber, at du vil synes om de rammer, vi har skabt for Asta & Alfred og ikke mindst om vores nøje udvalgte sortiment af tøj, sko og interiør til de mindste.

 

/Mette Kjær

Grundlægger og indehaver

 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

 

Det er os, som gemmer os bag Asta & Alfred …

 

Mette – Grundlægger og indehaver:

Mette er ansvarlig for indkøb og marketing og sidder bag skærmen på de sociale medier. Mette er mor til Margrethe og hjælper dig, hvis du har spørgsmål til varer på webshoppen.

 

Anne – Indehaver:

Anne er ansvarlig for indkøb og vores administration. Anne sidder bag skærmen og svarer på dine mails og hjælper dig, hvis du har spørgsmål til din ordre eller varer på webshoppen.

 

Susie – Webshop:

Susie pakker dine ordrer på webshoppen og administrerer vores lager.