12 års fødselsdag 🎈 Kæmpe udvalg af nyheder NEDSAT 25% 💰

  • Fri fragt over 499 kr.
  • (gælder ikke udsalg)
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

Meraki

Meraki er en dansk virksomhed, som producerer hudpleje og velværeprodukter til både mor og barn i god kvalitet og i et smukt design, som pynter på badeværelseshylden eller ved køkkenvasken. Se Asta & Alfreds store udvalg af hudpleje- og velværeprodukter fra Meraki og Meraki Mini nedenfor og klik på det ønskede produkt for mere info:

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Naturlig hudpleje til mor og barn fra Meraki og Meraki Mini!

Meraki er en serie af naturlig hudpleje- og velværeprodukter til både mor og barn, som plejer og forkæler både krop og sjæl. Meraki bruger i deres produktion kun de bedste ingredienser fra naturen, hvor alle ingredienser er udvalgt for deres milde, aktive og nærende egenskaber. Dertil kommer at Merakis produkter ikke indeholder parabener, farvestoffer eller hormonforstyrrende stoffer.

Merakis produktserie indeholder alt fra hudplejeprodukter som bodywash, håndcreme og renseservietter til velværeprodukter som duftlys, håndsæbe og duftpinde til hjemmet. Serien findes i tre skønne dufte til ethvert temperament. Cotton Haze som har en let krydret duft, Linen Dew som dufter frisk af mynte samt Silky Mist som har en mild duft af appelsin.

Merakis flydende håndsæbe kommer i en smuk flaske med en praktisk pumpe og er flot at have stående på badeværelseshylden eller ved køkkenvasken. Håndsæben findes med flere forskellige dufte, så der er til enhver smag.

Til badet finder du Meraki bodywash, shampoo og conditioner samt en konjak svamp, som let og hurtigt renser huden i ansigtet, mens du står under bruseren. Efter badet kan du pleje huden med Meraki bodylotion og til ekstra tør hud exsempelvis på albuer og hænder kan du pleje huden med Meraki Balm.

Skab en hyggelig stemning på badeværelset med Meraki duftfrisker og duftlys!

De smukke duftlys findes i to varinter med hvidt eller mørkt glas. Lysene har en beroligende duft og er oplagt at bruge på badeværelset under et langt bad eller i soveværelset. Meraki duftlys kommer med flere forskellige dufte såsom Sandalwood Jasmin og Sandcastles Sunsets.

De praktiske renseservietter findes i to varianter. Meraki renserservietter make-up fjerner er oplagte at have med i toilettasken eller hvis du nemt og hurtigt skal fjerne make-up om aftenen inden du går i seng. Meraki opfriskende renseservietter er praktiske at have med på farten i håndtasken, så du altid har en serviet ved hånden.

Produkterne fra Meraki kommer i en emballage, som er udført i et smuk og æstetisk design, som pynter på badeværelseshylden. Skønhedsprodukter er derfor oplagte at give som værtindegave eller i barselsgave til en nybagt mor. Hvem vil ikke blive glad for en lækker håndcreme, en fugtgivende bodylotion eller et beroligende duftlys.

Vælg Meraki Mini hvis du vil undgå parfume og kemi til dit barn!

I tillæg til hudpleje- og velværeserien har Meraki introduceret Meraki Mini som er til dig, der gerne vil undgå kemi og tilsætningsstoffer, når du køber plejeprodukter til dit barn. Meraki mini indeholder ingen parfumer, hormonforstyrrende stoffer eller parabener og har både Astma & Allergi mærket, Svanemærket og Eco cert. Sidstnævnte er din garanti for at produktet indeholder økologiske ingredienser og er økologisk certificeret. Serien fra Meraki Mini indeholder shampoo og sæbe til badet, zinksalve til røde numser, plejende olie og lotion til tør hud samt en fin lille hårbørste. Produkterne fra Meraki Mini er en oplagt barselsgave til en lille ny. Giv for eksempel den lækre olie sammen med et fint badehåndklæde til når den lille skal have sit første bad.