• Levering 1-2 dage
  • Fri fragt over 499 kr.
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

Bundgaard

Bundgaard sko har siden 1904 lavet børnesko med god komfort i en høj kvalitet. Hos Asta & Alfred finder du et bredt udvalg af Bundgaard prewalkersko, begyndersko, sandaler, hjemmesko og gummistøvler til børn. Se vores sortiment fra Bundgaard nedenfor og klik på det ønskede produkt for mere info:

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Bundgaard laver børnesko i høj kvalitet!

Bundgaard sko blev etableret i Esbjerg tilbage i 1904 og har gennem flere generationer designet og produceret børnesko. Bundgaard’s sortiment tæller alt fra begyndersko, børnesko og sandaler til vinterstøvler, gummistøvler og hjemmesko til børn. Filosofien hos Bundgaard er simpel, hvor kvalitet og komfort er i højsæde. Bundgaard designer fodtøj til børn i kvalitetsmaterialer så som naturlæder og naturgummi. Fodtøjet fra Bundgaard har en god pasform og komfort og kan tåle at blive brugt i en aktiv hverdag af aktive børn. Fodtøjet fra Bundgaard kan bruges året rundt hvad end du er på jagt efter et par børnesandaler til en ferie sydpå eller til et par gummistøvler til en våd regnvejrsdag i skoven. I dag holder Bundgaard til i Nordhavnen i København og er en virksomhed i løbende udvikling, som hele tiden tilpasser sig de nyeste tendenser og tilpasser deres design af fodtøj til børn.

Bundgaard prewalkersko og begyndersko er et hit!

Bundgaard har stor erfaring med design og produktion af fodtøj til børn og vi kan hos Asta & Alfred varmt anbefale dig at købe Bundgaard sko til dine børn, da både kvaliteten og pasformen er i top. I vores sortiment finder du alt fra begyndersko, børnesko og hjemmesko til sandaler og gummistøvler. Bundgaard er specielt kendt for sine prewalkersko og begyndersko. Bundgaards prewalkersko er tiltænkt det lille barn, som er begyndt at rejse sig op og så småt er begyndt at ligge an til at tage de første skridt. Prewalkerskoene er syet i blødt ruskind og lukkes med praktiske velcrolukninger. Prewalkerskoen har en fast hælkappe, som stabiliserer barnets ankelled samt en skridsikker sål, som sikrer at de små står godt fast, når de første svære skridt skal tages. Når dit barn er begyndt at gå, er et par Bundgaard begyndersko et oplagt valg, når du er på jagt efter barnets første par sko. Bundgaards begyndersko har en praktisk gummisål, som går op og beskytter snuden af skoen, som er specielt udsat. Du finder Bundgaard begyndersko i flere designs og farver og du kan derfor altid finde et par begyndersko, som passer netop dit barn hos Asta & Alfred.

Stort udvalg af Bundgaard hjemmesko, sandaler og gummistøvler!

Bundgaard kan ligeledes være behjælpelig, når du leder efter fx gummistøvler eller hjemmesko til vuggestuen, børnehaven eller skolen. Bundgaards gummistøvler er i naturgummi og findes med både højt og lavt skaft. Gummistøvlerne findes i mange fine farver, som passer til børnenes regntøj. Hos Asta & Alfred finder du Hummel regntøj, Wheat regntøj, En Fant regntøj og CeLaVi regntøj. Bundgaards hjemmesko har en praktisk velcrolukning og en skridsikker gummisål, som sikrer at barnet står godt fast. Læderet inde i hjemmeskoen er kromfrit og tillader fødderne at ånde.

Køb Bundgaard sko til dit barn hos Asta & Alfred!

Hos Asta & Alfred ved vi, hvor vigtigt det er med godt fodtøj til dine børn. Vi udvælger derfor nøje de skomærker, vi forhandler og du kan derfor trygt købe børnesko til dit barn hos Asta & Alfred fra mærker som Angulus, Bundgaard, Aigle, Bisgaard eller Pom Pom. Vi sender din ordre fra dag til dag på www.astaogalfred.dk og du kan ligeledes komme forbi vores fysiske butik og se hele vores udvalg af fodtøj til børn.