BLACK WEEK – Spar 20% på alle ikke-nedsatte varer med koden blackfriday20 ved ordrer over 499 kr.
(Læs vilkår under handelsbetingelser)

  • Levering 1-2 dage
  • Fri fragt over 499 kr.
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

Tikiri

Tikiri laver de sødeste små dyr i naturgummi til børn. Serien af vilde dyr fra savannen indeholder en giraf, en krokodille, en zebra, en løve, en flodhest og en elefant. Se Asta & Alfreds udvalg af Tikiri dyr nedenfor og klik på det ønskede produkt for mere info:

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Stort udvalg af Tikiri giraf, flodhest, krokodille, zebra, løve og elefant!

Tikiri, som har sin oprindelse i Sri Lanka, har en filosofi om at designe og producere legetøj til baby og småbørn, som følger deres fysiske og følelsesmæssige udvikling i de første år. Derudover har Tikiri fokus på miljøet og børnenes sundhed. Derfor er alle Tikiri dyr produceret i det miljøvenlige og holdbare materiale naturgummi.

Tikiri dyrene er organiske med runde former, er bløde og elastiske og dermed lette at gribe i for selv det lille barn. Børnene elsker at lege med de søde dyr i naturgummi og er en god måde for barnet at lære om de forskellige dyr på savannen. Serien af Tikiri dyr indeholder en Tikiri elefant, en Tikiri giraf, en Tikiri krokodille, en Tikiri zebra, en Tikiri flodhest og en Tikiri løve.

Køb Tikiri dyr i naturgummi hos Asta & Alfred!

De små Tikiri dyr er en oplagt barselsgave til en lille ny, da barnet kan studere og lege med de forskellige dyr så snart de lærer at holde om de første ting. De sjove dyr fra Tikiri er også oplagt til småbørn, som vil elske at lege med en Tikiri giraf, zebra eller flodhest i badet. Dyrene har ikke et hul i bunden, som der kan sætte sig skidt og snavs i, som med tiden vil mugne. Du kan derfor roligt lade dit barn lege med de søde Tikiri dyr i fx badekaret. Se hele vores udvalg af babyshampoo, badehåndklæder til børn og vandlegetøj til badet her!

Hvis du skal købe et af de søde Tikiri dyr til en barselsgave eller til børnefødselsdagen, kan du nemt og bekvemt købe gaven hos Asta & Alfred. Vi sender fra dag til dag og pakker gerne din gave fint ind. Du finder udover de søde dyr fra Tikiri også vandlegetøj fra Hevea såsom deres gummibold og badeand samt PlanToys sejlskibe med nordpolens forskellige dyr.