FERIELUKKET uge 29+30 ☀️ Spar 15% på ALLE* varer med koden sommer21 ved ordrer over 499 kr.
(*Læs vilkår under handelsbetingelser)

  • Levering 1-2 dage
  • Fri fragt over 499 kr.
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

Studio Feder

Studio Feder er et dansk brand med designeren Sascha Feder bag. Designet er enkelt og kvaliteten i top. Hos Studio Feder finder du smukt interiør til både børneværelset, soveværelset og stuen samt toilettasker, stofnet og tasker, som kan bruges af både mor og barn.

Se Asta & Alfreds udvalg af sengetøj, tæpper og tasker nedenfor og klik på det ønskede produkt for mere info:

 
Studio Feder Toilettaske – Purple Check
299,95 kr. 149,98 kr.
Studio Feder Babysengetøj – Lua Dark Powder
349,95 kr. 174,98 kr.

Showing all 2 results

Studio Feder designer stilrent interiør til mor og barn!

Studio Feder blev etableret af designeren Sascha Feder, som har stor erfaring med design inden for interiør og børn. Studio Feder blev grundlagt med en bæredygtig tilgang og med et ønske om at ændre på kulturen med “køb og smid væk” og i stedet købe nøje udvalgte produkter til hjemmet, som kan holde i mange år.

Stort udvalg af Studio Feder sengetøj hos Asta & Alfred!

Designet hos Studio Feder er stilrent og æstetisk og indeholder sengetøj og tæpper til både børn og voksne samt lækre toilettasker, stofnet og tasker, som kan bruges til enhver lejlighed. Hos Studio Feder gør de en dyd ud af at vælge smukke metervarer i lækre farver, vævninger og prints, som kan matches ind på børneværelset eller i soveværelset og stuen. Brug de fine toilettasker til make-up, barnets babymad eller i tasken til småting såsom cremer, mobiloplader og nøgler. De store stoftasker kommer i flere smukke variationer og kan bruges af hele familien fx når I handler ind, til børnenes overtøj frem og tilbage fra institutionen eller på weekendturen. Kvaliteten hos Studio Feder er i top, således produkterne fra Studio Feder kan holde i mange år og alle materialer er nøje udvalgte.

Køb Studio Feder hos Asta & Alfred og få hurtig levering!

Hvis du er på jagt efter interiør til børneværelset, finder du hos Asta & Alfred et stort udvalg af interiør til børn og voksne fra Studio Feder, Cam Cam, Homeyness, Liewood og Konges Sløjd. Vi tilbyder et bredt sortiment af både baby- og juniorsengetøj, tæpper og sengerande. Mangler du en gaveidé er et sæt Studio Feder sengetøj et oplagt valg. Du kan trygt købe din gave hos Asta & Alfred, da vi gerne pakker gaven ind og yder hurtig levering, så gaven er klar til at aflevere til den heldige modtager.