SOMMERUDSALG alt NEDSAT 25-70% 💰

  • Fri fragt over 499 kr.
  • (gælder ikke udsalg)
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

Sonett

Uldvask-vaskemiddel-plejeprodukter-topbillede

Går du op i økologi, bæredygtighed og miljø og ønsker du at gå uden om parfume og farvestoffer, er Sonett det helt rigtig valg for dig. Sonett har siden 1977 været blandt pionererne indenfor vaske- og rengøringsmidler med økologiske ingredienser.
Sonett er en serie bestående af økologisk sæbe og rene rengørings-og vaskemidler så som uldvask og silkevask, hvor alle anvendte indholdsstoffer er fuldstændig biologisk nedbrydelige og fri for syntetiske duftstoffer, farvestoffer og konserveringsmidler. Produkterne er desuden også fri for enzymer og petrokemiske overfladeaktive stoffer og indeholder ingen blegemidler.

I Sonett´s produkter anvendes olivenolie, rapsolie, solsikkeolie, kokos- og palmefedt, som alle kommer fra 100 % certificeret økologisk dyrkede planter. Derudover stammer alle Sonett’s æteriske olier fra 100 % certificeret økologisk dyrkning. Sonett bruger hverken genteknologi eller nanoteknologi og deres produkter er ikke testet på dyr.

Se Asta & Alfred´s store udvalg af uldvask, silkevask, pletfjerner og vaskemidler fra Sonett nedenfor og klik på det ønskede produkt for mere info:

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.