FERIELUKKET uge 29+30 ☀️ Spar 15% på ALLE* varer med koden sommer21 ved ordrer over 499 kr.
(*Læs vilkår under handelsbetingelser)

  • Levering 1-2 dage
  • Fri fragt over 499 kr.
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

Schleich

Schleich er kendt for sin fantastiske verden af dyrefigurer, som indeholder alt fra naturtro dyr fra bondegården så som en hest, en ko og en gris samt seje og farlige dinosaurer og eventyrlige enhjørninge og prinsesser. Se vores udvalg af Schleich dyrefigurer til både drenge og piger nedenfor og klik på det ønskede produkt for mere info:

 
Schleich Farm Life – Holstein Calf
59,95 kr. 47,96 kr.
Schleich Horse Club – Arab Stallion
89,95 kr. 53,97 kr.

Showing all 2 results

Tag på opdagelse i dyreriget med Schleich dyrefigurer!

Schleich er en gammel tysk legetøjsproducent, som blev grundlagt tilbage i 1935 af Friedrich Schleich og er i dag en af tysklands største legetøjsfabrikanter. I dag sælges Schleich dyrefigurer verden over, og skaber glæde hos både børn og deres forældre. Schleich gør en dyd ud af at designe og producere naturtro dyrefigurer, som er utrolig detaljerige. Dyrerne er smukt malet og produceret i en høj kvalitet, som kan tåle mange års leg og som kan gå i arv til mindre søskende.

Schleich dyr fra Schleich Farm Life, Bayala®, Schleich Horse Club, Dinosaurs og Schleich Wild life!

Schleichs fantastiske verden af dyrefigurer indeholder flere serier, Schleich Wild Life med vilde dyr, Schleich Farm Life med de kendte bondegårdsdyr, Schleich Horse Club med heste, Schleich Dinosaurs med de kendte dinosauer samt Schleich Bayala® med smukke prinsesser og enhjørninge. Dyrefigurerne fra Schleich Farm Life og Wild Life er realistiske figurer, som oftest fanger de mindre børn. Schleich Dinosaurs er ligeledes udført naturtro og appellerer til seje drenge, som fascineres af de skarpe tænder og klør og de vilde brøl fra fx en tyrannosaurus rex eller velociraptor dinosaurer. Pigerne betages ofte af det store udvalg af heste i Schleich Horse Club eller den eventyrlige verden i Schleich Bayala® med enhjørninger og prinsesser.

Stort udvalg af de kendte Schleich dyr!

De fleste børn er betaget af dyr, fra de er helt små og lærer ofte i en tidlig alder, hvad de forskellige dyr siger. De populære dyr fra Schleich er oplagte at bruge i børns læring om de enkelte dyr. Serien Schleich Farm Life indeholder alle de kendte dyr fra bondegården så som en ko, en gris, en hest, en hund osv. Brug Schleich dyrene til at lege sammen med dit barn og tal fx om “Hvad siger koen?” eller om at en høne får små kyllinger! Børnene vil elske at studere de naturtro dyr fra Schleich og holde om grisen, katten eller hesten.
Udover bondegårdsdyr indeholder Schleich serien af dyrefigurer ligeledes vilde dyr fra fx nordpolen og savannen, hvor du finder alt fra isbjørne, løver og elefanter til giraffer, zebraer og næsehorn. Serien Schleich Wild Life indeholder også dyr fra havet eksempelvis en blåhval, en spekhugger eller en hvidhaj.

Køb Schleich dyr hos Asta & Alfred!

De fine dyr fra Schleich appellerer til børn i mange aldre og er en oplagt gaveide til fx børnefødselsdagen eller kalendergaver til jul. De mindste børn vil ofte blive glade for en Schleich ko, hest eller gris, som er genkendelige dyr fra bondegården, mens pigerne forelsker sig i de smukke prinsesser og enhjørninge fra serien Schleich Bayala® og drenge er vilde med de seje og farlige Schleich dinosauer fx Tyrannosaurus Rex. Kom forbi vores hyggelige butik og se vores udvalg af Schleich dyr eller tag et kig på vores webshops, hvor vi sender din ordre af sted til dig fra dag-til-dag. Vi pakker gerne din gave fint ind, så den er klar til at forære til den heldige modtager.