12 års fødselsdag 🎈 Kæmpe udvalg af nyheder NEDSAT 25% 💰

  • Fri fragt over 499 kr.
  • (gælder ikke udsalg)
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

Pom Pom

Danske Pom Pom er et nyere dansk børneskomærke. Børneskoene fra Pom Pom bliver designet i Danmark og produceret i Portugal. Bag mærket Pom Pom står designeren Jes Laursen, som ønsker at fremstille kvalitetsbørnesko til gode priser. Dette er lykkedes til perfektion, da Pom Pom børnesko hører til blandt markeds bedste og stadig kan købes til en fornuftig pris. Pom Pom børnesko er alle lavet i et enkelt skandinavisk design og de er fremstillet i kvalitetsskind, læder og rågummi. Produkterne fra Pom Pom har altid en høj kvalitet og er et perfekt valg til trendy og aktive børn. Pom Pom er primært kendt for deres hjemmesko til børn, men deres udvalg indeholder også sandaler, børnesko og støvler til både drenge og piger. Se vores udvalg af Pom Pom børnesko nedenunder og klik på det ønskede produkt for mere info:

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Pom Pom laver begyndersko, sandaler og hjemmesko til børn!

Pom Pom er et dansk skotøjsmærke beliggende i Esbjerg. Manden bag P0m Pom er Jes Laursen, som fandt sin passion for at designe børnesko efter han selv var blevet far til to børn. Hos Pom Pom går de ikke på kompromis med kvaliteten, hvorfor alt fodtøjet bliver fremstillet i naturmaterialer som skind og naturgummi. Samtidig har Pom Pom et stort fokus på god komfort til børnenes fødder. Filosofien bag Pom Pom er et flot design til gode priser!

Pom Pom sko er fodtøj i et smukt og stilrent design. Farverne er flotte og velvalgte. Du finder sko og sandaler i farverne rosa, pudder lak og sølv til pigerne og skønne naturfarver som brun, navy og sort til drengene. Hvis du køber børnesko fra Pom Pom, vil du få et par slidstærke sko, som vil kunne holde så længe som dit barn skal bruge dem.

Hos Asta & Alfred tilbyder vi et stort udvalg af børnesko, begyndersko, sandaler til børn og hjemmesko fra Pom Pom. Hos Asta & Alfred ved vi, hvor vigtigt det er at passe godt på dit barns fødder og at der træffes nogle gode valg, når det første par sko til dit barn skal købes. Hos Asta & Alfred har vi et bredt udvalg af begyndersko fra Pom Pom til de små. Fælles for alle Pom Pom begyndersko er, at de alle har en skridsikker og fleksibel flex-sål i naturgummi, som sikrer at barnet står godt fast, når de første skridt skal tages. Hvis du er på jagt efter begyndersko til dit barn, kan du med sikkerhed finde et par sko fra Pom Pom, som falder i din smag. Du finder Pom Pom begyndersko med både velcro og snøre, og hulmønster og lak til pigerne samt glat skind til drengene. Hos Asta & Alfred finder du ligeledes Angulus begyndersko og Bisgaard begyndersko.

Stort udvalg af Pom Pom hjemmesko med velcro!

Pom Pom er kendt for sine fine hjemmesko til børn. Hjemmeskoene til børn fra Pom Pom er lavet i blødt kromfrit skind og findes i alt fra klassiske farver som sort, grå og navy til sparkle rose og gold dots. Pom Pom´s hjemmesko har en skridsikker gummisål, som sikrer at barnet står godt fast, når der er fart over feltet. Gummisålen på hjemmeskoen er blød og fleksibel og hindrer derfor ikke barnets motorik. Pom Pom´s hjemmesko med velcro er specielt populær, da de med den praktiske velcrolukning hurtigere hjælper til at barnet bliver selvhjulpen og selv lærer at tage sine hjemmesko på. Til de kolde dage kan vi anbefale Pom Pom´s hjemmesko i uldfilt, som varmer de små fødder. Hjemmeskoen i uld er ligeledes med velcrolukning, så hjemmeskoen er let at give dit barn på. Pom Pom´s hjemmesko i uldfilt har selvfølgelig også en skridsikker gummisål. Til pigerne har Pom Pom lavet en sød hjemmesko i lak, som kommer i forskellige modeller med hulmønster og spænder. Disse hjemmesko kan ligeledes bruges til festlige lejligheder som barnedåben eller morfars runde fødselsdag.

Køb Pom Pom hjemmesko, begyndersko og sandaler hos Asta & Alfred!

Er du på jagt efter hjemmesko til dit barn, kan vi varmt anbefale dig at tage et kig på Pom Pom´s hjemmesko. Hjemmeskoen er let og passer langt de fleste børns fødder. Hos Asta & Alfred tilbyder vi ligeledes hjemmesko til børn fra Bisgaard. Du kan se hele vores udvalg af hjemmesko til børn fra Pom Pom og Bisgaard på www.astaogalfred.dk eller komme forbi vores fysiske butik, hvor vi gerne rådgiver dig omkring valg af model og størrelse til dit barn. Udover hjemmesko forhandler vi hos Asta & Alfred ligeledes Pom Pom begyndersko og Pom Pom sandaler. Du kan trygt købe sko fra Pom Pom hos Asta & Alfred, vi sender din ordre fra dag til dag og rådgiver dig gerne, hvis du har nogle spørgsmål.