Search

Pierrot la Lune

Pierrot la Lune børnetøj

 

Pierrot la Lune har et fint nostalgisk udtryk, som leder tankerne hen på gamle falmede fotos af en barndom i 50´ernes Sydeuropa.

Snittet er enkelt og modellerne brugbare og komfortable at have på, så de kan bruges til enhver lejlighed. De klassiske striber og fine blomsterprints minder om falmede gamle tapeter og tæpper fra bedsteforældrenes gemmer.

Godt håndarbejde, bæredygtig produktion samt fokus på detaljer er hovedelementerne i Pierrot la Lune´s designproces. Hovedparten af Pierrot la Lune´s kollektion er produceret i økologisk GOTS-certificeret bomuld. Visionen er på sigt at videreføre dette til hele kollektionen.

Designeren bag Pierrot la Lune Emilie Ventujol har i flere år boet og arbejdet i Indien med produktion af indiske tekstiler, hvorigennem hun er blevet inspireret af de klassiske indiske blok print. Emilie Ventujol har bragt disse prints ind i sine kollektioner i en moderne nyfortolkning, hvor de etniske referencer bevares med fokus på at skabe klare linker og simple mønstre.

Emilie Ventujol´s familiebaggrund har ligeledes bidraget til hendes interesse for design og æstetik. Hendes bedstefar Børge Mogensen, var en af Danmarks største møbeldesignere, og hans indflydelse er tydelig i Emilie Ventujols designfilosofi og klare visioner for Pierrot la Lune, som er at producere tidløst børnetøj i høj kvalitet til tilgængelige priser.

Vores store udvalg af Pierrot la Luna børnetøj indeholder buksedragter, bukser, kjoler, kraver, nederdele, skjorter og tunikaer. Alle vore produkter fra Pierrot la Lune er i høj kvalitet og kan bestilles med hurtig levering.

Se vores udvalg af Pierrot la Lune børnetøj nedenunder og klik på det ønskede produkt for mere info:

 

Ingen produkter blev fundet som matcher dit valg.