BLACK WEEK Spar 25% på ikke-nedsatte varer med koden blackfriday22

  • Levering 1-2 dage
  • Fri fragt over 499 kr.
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

Petit Piao

Petit Piao laver smørblødt børnetøj til piger og drenge. Du finder alt fra bodyer og leggings til bluser og kjoler i smukke nordiske farver. Deres populære ribserie indeholder både ensfarvede styles, prints og striber. Tag et kig nedenfor og find netop dine Petit Piao favoritter til dine børn.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Petit Piao børnetøj til drenge og piger

Er du vild med smørblødt tøj til dine børn? Så er Petit Piao det helt rette valg. Petit Piao er et nyt dansk børnebrand, som har et mål om, at lave lækkert basistøj til børn, som børnene kan bruge hver dag og så skal Petit Piao børnetøj være behageligt at have på for børnene, så det sikrer fri bevægelighed og plads til sjov i hverdagen.

I petit Piaos kollektioner finder du alt fra bodyer og leggings til kjoler og bluser til både drenge og piger. Farvepaletten er smuk og læner sig op ad de nordiske toner. Udover deres ensfarvede serie finder du ligeledes både kjoler, bodyer, leggings og bluser til børn med klassiske striber og æstetiske prints.

Blødt basistøj fra Petit Piao

Hvis du søger lækkert tøj til de mindste, kan vi varmt anbefale de utrolig bløde Petit Piao bodyer og leggings, hvad end du har en pige eller en dreng. Petit Piaos ribkvalitet sikrer, at tøjet sidder godt og holder faconen efter vask. Til de større børn finder du bluser og kjoler samt leggings. Så hvad end du søger, et sæt nattøj med bluse og leggings eller en sød kjole, som kan bruges til både hverdag og festlige lejligheder, så tag et kig i vores store udvalg af børnetøj fra Petit Piao.

Stort udvalg af Petit Piao børnetøj hos Asta & Alfred

Hver sæson kommer der nye farver og prints, så du kan fylde børnenes basisgarderobe op med netop dine favoritter fra Petit Piao. Du finder selvfølgelig altid de fine nyheder hos Asta & Alfred. Du kan trygt købe tøj til dine børn online hos Asta & Alfred. Vi gør hver dag vores bedste for at yde vores kunder den bedste service og ved hvor vigtigt det er med hurtig levering. Så hvis du bestiller børnetøj fra Petit Piao hos Asta & Alfred, så sørger vi for at sende din pakke samme dag, hvis den er lagt i dagtimerne, og næste morgen, hvis du sidder i sofaen om aftenen og klikker dine favoritter hjem. Vi håber I vil tage godt imod Petit Piao børnetøj hos Asta & Alfred.