Køb dine julegaver nu – Vi bytter julegaver t.o.m 14/1-22

  • Levering 1-2 dage
  • Fri fragt over 499 kr.
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

Petit Jour Paris

Franske Petit Jour Paris designer og producerer fint spisetilbehør til børn med sjove prints og farver. Petit Jour Paris har gennem de sidste 40 år lavet børneservice til børn med kendte figurer som Gurli Gris, Peter Kanin og Den lille prins. Du finder alt fra børnekopper, børneskåle, børnebestik og børnetallerkner i kraftig melanin, som er oplagt at bruge til de mindre børn, når det er spisetid. Se hele Asta & Alfreds udvalg af spisetilbehør til børn nedenfor og klik på det ønskede produkt for mere info:

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Stort udvalg af Petit Jour Paris spisestel til børn!

Petit Jour Paris er et gammelt frank firma, som gennem 40 år har designet og produceret spisestel og interiør til børn. Petit Jours Paris spisestel til børn indeholder børnetallerkner, børnekopper, børneskåle og børnebestik, som alle er udsmykket med fine og sjove figurer og farver. Petit Jour Paris bruger kendte figurer fra børnelitteraturen fx Peter Kanin, Gurli Gris og Den lille prins. Petit Jour Paris spisetilbehør til børn er udført i kraftig melamin, som er oplagt at bruge til mindre børn, hvor tallerknen til tider ryger en tur på gulvet.

Gurli Gris tallerkner, kopper og skåle er et hit!

Franske Petit Jour Paris har lavet den fineste serie med den kendte figur Gurli Gris og hendes familie. I serien finder du alt fra Gurli Gris skåle, kopper, bestik og tallerkner. Den fine serie med Petit Jour Paris spisestel indeholder de kendte figurer fra Gurli Gris og hendes familie, far Gris, mor Gris og lillebror Gustav samt hendes venner Karla Kanin, Pedro Ponny og Herluf Hund. Du kan købe spisetellet enkeltvis eller i en samlet pakke, som indeholder en børnetallerken, en børneskål, en børnekop samt et sæt børnebestik, alle sammen med de sjove Gurli Gris prints. Hvis I er vilde med Gurli Gris, kan I se hele vores udvalg med Gurli Gris her!

Køb Petit Jour Paris spisestel med Gurli Gris hos Asta & Alfred!

De fleste børn kender Gurli Gris og er begejstrede for den søde og sjove lille Gris og hendes venner. Hvis du er på jagt efter en gave til børnefødselsdagen, kalendergaver eller julegaver vil Petit Jour Paris børneservice med Gurli Gris være et hit hos børnene. Du finder hele Asta & Alfreds udvalg fra Petit Jour Paris på www.astaogalfred.dk og i vores butik i Aarhus. Vi pakker gerne din gave flot ind, så den er klar til at forære til den heldige modtager.