SOMMERUDSALG alt NEDSAT 25-70% 💰

  • Fri fragt over 499 kr.
  • (gælder ikke udsalg)
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

Petit Crabe

Hos Asta & Alfred har vi et stort udvalg af badetøj til børn. Badetøjet er med UV faktor 50+, så dine børn er beskyttet mod solens UV-stråler. Se vores sortiment af solhatte, badebukser og badeheldragter fra Petit Crabe nedenfor og klik på det ønskede produkt for mere info:

 
Petit Crabe Badebukser m. flæse – Flamingo
249,95 kr. 74,99 kr.

Showing the single result

Petit Crabe laver UV-badetøj i høj kvalitet til børn:

Petit Crabe blev stiftet tilbage i 2012 af Anne Mardahl, som er mor til to piger. Filosofien bag Petit Crabe er at designe og producere stilrent badetøj til børn i flotte designs, som dækker ethvert behov hos børnene. Navnet er inspireret af en varm sommerdag, hvor solen skinner og børnene leger og fanger krabber på stranden. De færreste børn er vilde med at blive smurt ind i solcreme, men solens stråler kan være hårde mod barnets hud og det er derfor vigtigt at både små og store børn er beskyttet, når de opholder sig i solen. Badetøj fra Petit Crabe beskytter effektivt huden mod solens UV-stråler og har en UV Australian Standard AS/NZS 4399:1999 certificering, hvilket vil sige at alt badetøj fra Petit Crabe har en solbeskyttelse faktor på 50+, så du kan spare på solcremen til barnet, når I skal en tur på stranden. Når du vælger badetøj til dit barn, kan du trygt vælge en badeheldragt eller et par badebukser fra Petit Crabes kollektion af badetøj til børn. Badetøjet er produceret i italiensk kvalitets stof, som er åndbart, hurtigtørrende og Oeko-tex certificeret. Badetøjet fra Petit Crabe består af 80 % polyamid og 20 % lycra, som gør det er behageligt at have på og let for børnene at bevæge sig i. Badetøjet er ydermere klorinresistent og kan derfor bruges i både svømmehallen og swimmingpoolen på ferien uden at badetøjet bliver affarvet.

Stort udvalg af Petit Crabe badedragter, badebukser, solhatte og badeheldragter hos Asta & Alfred:

Hos Asta & Alfred har vi et stort udvalg af Petit Crabe UV-badetøj til piger og drenge i alle aldre. Vores sortiment tæller alt fra babysvømmebukser og badedragter til badeheldragter, badebluse, badebukser og solhatte. Kollektionen af badetøj til børn fra Petit Crabe indeholder både klassisk badetøj med maritime striber, ensfarvede stilrene modeller med en applikation såsom en is, en stjerne eller en indianer på ryggen samt farverige prints. Filosofien bag Petite Crabe er at badetøjet kan kombineres på kryds og tværs og matcher derfor hver sæson flot i farverne. Brug fx en ensfarvet solhat sammen med en blomstreret badedragt eller en stribet badebluse med et par ensfarvede badebukser. Du kan mixe badetøjet som du ønsker, gøre det enkelt og klassisk eller farverigt og festligt og dermed skabe præcis det look du ønsker. Går turen til sydens sol tilbyder Petit Crabe badeheldragter med lange ben, som beskytter det meste af barnets krop fuldt mod solens UV-stråler og brugen af solcreme kan dermed begrænses. Du kan ligeledes vælge et par flotte badebukser eller bikinibukser med flæse og give barnet en beskyttende solhat på. Skal I med familien en tur i badeland eller til babysvømning, så er badetøjet fra Petit Crabe et oplagt valg. Badeblebukserne til de små er foret med et blødt anti-leak stof og er designet med elastik i benene samt elastik og snøre i taljen, som sikrer at de ikke lækker.

Køb Petit Crabe badetøj til dine børn hos Asta & Alfred:

Hvis du står og mangler badetøj til dit barn til svømmeundervisningen, babysvømning eller familieferien kan du trygt købe det hos Asta & Alfred. Vi yder dag til dag levering i Danmark. Dvs. hvis du bestiller din ordre på webshoppen inden kl. 17:00 på hverdage og inden kl. 14:00 på lørdage, så sender vi din ordre af sted til dig samme dag og du kan have badetøjet klar i svømmetasken eller kufferten.

Ved alle ordrer over 499 kr. er der fri fragt til danske adresser. Ved ordrer under 499 kr. koster det kun 29 kr. medmindre du vil have leveret lige til døren, så koster det 49 kr.

Du finder ligeledes et stort udvalg af badetøj til børn hos Asta & Alfred fra mærker som Mini Rodini, Marmar, Soft Gallery og Wheat.