UDSALG – Stort udvalg til kvinder og børn NEDSAT 20-70%💰💸 Klik her!

  • Levering 1-2 dage
  • Fri fragt over 499 kr.
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

Petit Bateau

Petit Bateau har i over 100 år designet og produceret klassisk basistøj i høj kvalitet til mænd, kvinder og børn. Du finder et stort udvalg af bodyer, som dækker ethvert behov i dit barns garderobe samt to-delt undertøj til de større børn. Se Asta & Alfreds store udvalg af Petit Bateau nedenfor og klik på det ønskede produkt for mere info:

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Petit Bateau producerer bodyer, undertøj og basistøj til børn i blød bomuld!

Petit Bateau er en gammel fransk virksomhed, som har mere end 100 års erfaring indenfor design og produktion af tøj til mænd, kvinder og børn. Petit Bateau er specielt kendt for deres undertøj og nattøj i en lækker blød kvalitet. Hos Petit Bateau har de stort fokus på høj kvalitet og er meget miljøbevidste. Alle deres produkter er produceret i slidstærke materialer og størstedelen af deres kollektioner er produceret i blød og slidstærk øko-tex certificeret bomuld. Deres bomuldsvævning af høj kvalitet sikrer, at tøjet holder sig pænt selv efter mange ganges vask. Petit Bateau har specialiseret sig i at producere basistøj såsom bodyer og to-delt undertøj til børn, som kommer fint indpakket i en æske. De smukke æsker, som tøjet leveres i, er produceret i genbrugspapir med tanke for miljøet.

Petit Bateau tilbyder et stort udvalg af 2-pak bodyer, undertrøjer, trusser, boxershorts og t-shirts til gode priser!

Hos Asta og Alfred er vi tilhænger af lækkert basistøj til dit barns garderobe. Du finder derfor et stort udvalg af Petit Bateau babytøj og børnetøj i vores sortiment. Til de mindste tilbyder Petit Bateau bodyer, som dækker ethvert behov. Du finder alt fra slå-om bodyer, bodyer med og uden ærme og undertøjsbodyer helt uden ærme til at have under fx en bluse eller trøje. De lækre bomuldsbodyer kommer både i helt neutral hvid, som passer til alt i barnets garderobe og som er oplagte at bruge fra barnet er helt lille og til fx barnedåben. Hvis du ønsker mere farve, laver Petit Bateau fine bodyer med striber i et maritimt look til drengene og bodyer med smukke blomsterprints til pigerne. Petit Bateau tilbyder ligeledes to-delt undertøj til de større børn, hvor du finder undertrøjer og boksershorts med striber til de store drenge og undertrøjer med tynde stropper og trusser med blomsterprints til pigerne. Tøjet fra Petit Bateau passer perfekt ind i barnets basisgarderobe og den simple farvepalet gør at du let kan matche Petit Batau med andre mærker som fx Marmar eller Wheat.

Køb Petit Bateau bodyer eller Petit Bateau undertøj til børn hos Asta & Alfred!

Hos Asta & Alfred tilbyder vi et stort udvalg af basistøj fra Petit Bateau. Du finder bodyer og undertøj i høj kvalitet til gode priser. Da Petit Bateau er fransk, skal du være opmærksom på, at deres tøj er småt i størrelsen. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge eller til at kigge forbi vores hyggelige butik i Aarhus og mærke den lækre kvalitet, inden du beslutter dig. De fine bodyer fra Petit Bateau kommer i en smuk æske og er et oplagt valg at give en lille ny verdensborger i barselsgave. Hvis du køber børnetøj fra Petit Bateau hos Asta & Alfred pakker vi gerne dit køb fint ind, så gaven er klar til at aflevere til den heldige modtager.

Hos Asta & Alfred yder vi dag til dag levering i Danmark. Så hvis du står og skal købe en barselsgave, tøj til en nyfødt, børnetøj eller babytøj kan du trygt bestille det hos Asta & Alfred. Bestil din ordre inden kl. 17:00 på hverdage og inden kl. 14:00 på lørdage, så sender vi din ordre af sted til dig samme dag.