12 års fødselsdag 🎈 Kæmpe udvalg af nyheder NEDSAT 25% 💰

  • Fri fragt over 499 kr.
  • (gælder ikke udsalg)
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

Olivy Baby care

Olivy-babycare-undgaa-roed-numse-topbillede

Undgå at dit ble-barn får rød numse med Olivy Baby care. Du kan læse mere om Olivy Baby care nederst på siden! Se Asta & Alfred´s udvalg fra Olivy Baby care nedenfor og klik på det enkelte produkt for mere info:

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Hvordan undgår jeg, at mit ble-barn får rød numse?

Vil du undgå, at dit barn får rød numse, så er Olivy Baby care det oplagte valg at bruge ved bleskifte. Olivy Baby care er et naturligt plejeprodukt baseret på en gammel fransk apoteker-opskrift. I Frankrig har man ikke tradition for at bruge vand og vådservietter ved bleskifte, men tørrer i stedet barnets numse med et plejeprodukt indeholdende olivenolie og en mild kalkopløsning.

Olivy Baby care er et produkt til bleskift, der nænsomt renser og plejer barnets hud under bleen og som samtidig effektivt forebygger røde babynumser. Produktet består af en blanding af naturens egne ingredienser, ekstra jomfru olivenolie og en mild kalkopløsning. Olien plejer, blødgør og beskytter huden mod fugt og affaldsstoffer i bleen mens kalken renser, lindrer og neutraliserer syren fra urin og afføring. Specielt den tynde afføring helt små børn har, kan være hårdt for huden i bleområdet og resulterer ofte i en rød og irriteret hud.

Køb Olivy Baby care hos Asta & Alfred!

Ved daglig brug af Olivy Baby care ved hvert bleskifte kan du forebygge rødme og irriteret hud, da olivenolien hjælper til at opretholde hudens fugtbalance mens kalken regenererer rød og irriteret hud. Olivy Baby care er praktisk at have med på farten i pusletasken, da plejeproduktet kan erstatte brugen af vand, når du pusler dit barn.
Olivy Baby care kan ligeledes bruges til eksempelvis at dulme kløe fra fx skoldkopper eller myggestik, mod arp og til pleje og forebyggelse af rød og irriteret hud mellem folderne på barnets hals. Olivy Baby care kan ligeledes benyttes ved rød og skoldet hud efter for meget sol eller til tør og irriteret hud på kroppen.

Olivy Baby care indeholder ikke parabener, parfume, aluminium eller konserveringsmidler. Desuden er Olivy Baby care allergimærket og dermalogisk testet. Du kan derfor trygt bruge Olivy Baby care til dit barn, hvis du ønsker at undgå plejeprodukter, som indeholder kemi. Olivy Baby care har en dokumenteret virkning og anbefales af jordemødre, sundhedsplejersker og børnelæger.

“Vi har brugt Olivy Baby care ved bleskift siden vores datter Margrethe blev født og har endnu aldrig oplevet en rød og irriteret hud i bleområdet. Jeg kan varmt anbefale dig at prøve Olivy Baby care til dit ble-barn, hvis du vil undgå en rød numse!”

Mette, Grundlægger af Asta & Alfred

Giv Olivy Baby care i barselsgave!

Hvis du ønsker et alternativ til vand, sæbe og vådservietter, når du pusler dit barn, kan vi varmt anbefale Olivy Baby care. Olivy Baby care kommer i en praktisk flaske og findes med hhv. 250 mL og 500 mL. Olivy Baby care er en oplagt barselsgave til en lille ny! Hvis du køber Olivy Baby care hos Asta & Alfred, pakker vi gerne gaven flot ind, så den er klar til at aflevere til den heldige modtager. Du er velkommen til at komme forbi vores fysiske butik i Aarhus, hvor vi kan rådgive dig omkring brugen af Olivy Baby care, hvis du skulle have nogle spørgsmål.