Search

Nofred

Nofred designer stilfulde og smukke børnemøbler til hjemmet. Deres mest kendte model er Nofreds Mouse Chair, som har to “musseører”, som danner stolens ryglæn. Se hele Asta & Alfreds sortiment af børnemøbler fra Nofred nedenfor og klik på det ønskede produkt for mere info:

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Nofred designer børnemøbler til børneværelset i et stilrent design!

Nofred har specialiseret sig i at designe og producere skønne børnemøbler til børneværelset. De smukke børnemøbler fra Nofred er designet og udviklet i tæt samarbejde med erfarne møbelsnedkere. Kollektionen af børnemøbler fra Nofred tæller et dukkehus, en børnestol, en højstol, en børnebænk og et fint lille børnebord. Nofred er mest kendt for deres ikoniske Mouse Chair til børn, som er udformet med to fine ”musseører”, som danner et ryglæn på stolen. Alle møbler fra Nofred er udført i træ og kommer i både ubehandlet egetræ og malet i flere smukke farver, som passer ind i ethvert hjem.

Dukkehus, børnestol og børnebord i træ fra Nofred!

Den populære Mouse Chair pynter på børneværelset og kan stå alene eller kombineres med det fine børnebord. Det er oplagt at have et sæt med to børnestole og det lille bord stående fx i køkkenet eller stuen, så børnene kan sidde og tegne mens du laver mad eller hygge med eftermiddagsmaden. Nofred har designet deres Mouse Chair i en udgave med længere ben, Mouse Chair junior, som kan bruges i forlængelse af barnets Trip Trap højstol. Mouse Chair juinor sikrer, at barnet sidder højere oppe end på en almindelig spisestuestol og dermed sidder bedre i forhold til bordet.

Den fine børnebænk fra Nofred har, som den kendte Mouse Chair, to sæt ”musseører”, som danner bænkens ryglæn. Den søde bænk er oplagt at have stående i hjemmets entre, så børnene kan side her, når de skal have sko og overtøj af og på. Bænken kommer i smukt egetræ eller eksempelvis malet i en smuk grå farve.

Køb Nofred Mouse Chair og Mouse Bench hos Asta & Alfred!

Ønsker du børnemøbler i et stilrent og skandinavisk design er Nofred det helt rette valg. Nofreds børnemøbler er alle udført i et tidløst design, så de kan gå i arv. Nofreds kollektion af smukke børnemøbler passer ind på både det lyserøde pigeværelse eller det farverige drengeværelse samt i indretningen i resten af hjemmet. En Nofred Mouse Chair er en oplagt gaveide til børnefødselsdagen eller til jul. Køb nemt og bekvemt Nofred på www.astaogalfred.dk !