Search

Mini A Ture

Miniature-topbillede

Tilbage i 2001 kom det danske børnetøjsbrand Mini A Ture på markedet. Siden da har Mini A Ture erobret både det danske og det internationale marked, ligesom at det har vundet adskillige prestigefyldte designerpriser.

Børnetøj fra Mini A Ture er stærkt, funktionelt og behageligt at have på. Stilen i børnetøj fra Mini A Ture er meget klassisk inspireret med rolige farver og fine detaljer, såsom særlige prints og enestående snit. Tøjet er produceret i slidstærke naturmaterialer og er skabt til leg og bevægelse. Alle disse ting sammensat, gør at Mini A Ture er det perfekte valg til glade og aktive børn, som gerne må se lidt smarte ud.

Et af de produkter som Mina A Ture især er kendte og elskede for er deres annorakker og flyverdragter. Disse findes både til babyer og børn og er selvfølgelig også en del af vores udvalg her hos Asta & Alfred.

Se vores udvalg af børnetøj i god kvalitet, rolige farver og klassisk design fra Mini A Ture nedenunder. Klik på et af produkterne for at få mere info om det valgte produkt.

 
Mini A Ture Jakke Baby Vito – Light Ink
649,95 kr. 324,98 kr.
  
Mini A Ture Vinterjakke Wally – Black
999,95 kr. 499,98 kr.
  

Showing all 2 results