12 års fødselsdag 🎈 Kæmpe udvalg af nyheder NEDSAT 25% 💰

  • Fri fragt over 499 kr.
  • (gælder ikke udsalg)
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

Mini A Ture

Miniature-topbillede

Tilbage i 2002 kom det danske børnetøjsbrand Mini A Ture på markedet. Siden da har Mini A Ture erobret både det danske og det internationale marked samt vundet adskillige prestigefyldte designerpriser.

Børnetøj fra Mini A Ture er stærkt, funktionelt og behageligt at have på. Stilen i børnetøj fra Mini A Ture er meget klassisk inspireret med rolige farver og fine detaljer, såsom særlige prints og enestående snit. Tøjet er produceret i slidstærke materialer og er skabt til leg og bevægelse. Alle disse ting sammensat, gør at Mini A Ture er det perfekte valg til glade og aktive børn, som gerne må se lidt smarte ud.

Et af de produkter som Mina A Ture især er kendte og elskede for er deres søde anorak med den spidse hætte og ikke mindst deres flyverdragter. Disse findes både til babyer og børn og er selvfølgelig også en del af vores udvalg her hos Asta & Alfred.

Se vores udvalg af børnetøj i god kvalitet, rolige farver og klassisk design fra Mini A Ture nedenunder. Klik på et af produkterne for at få mere info om det valgte produkt.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Mini A Ture laver klassisk overtøj til børn!

Mini A Ture blev etableret i 2002 og har skandinaviske rødder. Filosofien bag Mini A Ture er at designe børnetøj og overtøj til børn i et stilfuldt design, som appellerer til forældrene og som børnene er vilde med. Mini A Ture er specielt kendt for deres overtøj til børn, som består af jakker, flyverdragter og tilbehør til udelivet. Designet har fokus på børnenes bevægelighed og komfort, da Mini A Ture ved hvor vigtigt det er, at børnene har mulighed for fri bevægelighed, når de fx leger ude på legepladsen i deres institution. Hos Mini A ture har de stort fokus på kvalitet og går aldrig på kompromis. De er ansvarsbevidste i forhold til produktion, hvorfor alle Mini A Tures produkter produceres på fabrikker med ordenlige arbejdsforhold, hvor børnearbejde ikke er tilladt. Dertil kommer at alle leverandør er certificerede og tøjet indeholder ikke sundhedsskadelige stoffer såsom fluorerede stoffer. Det skiftende vejr i Danmark kræver den rette påklædning og hos Mini A Ture klæder de vores børn på til at møde verden.

Mini A Ture Baby Wen, Wally og Wang jakker er et hit!

Hos Asta & Alfred ved vi hvor vigtigt det er at børnene er klædt godt på, når de til daglig opholder sig meget ude. Det tekniske overtøj fra Mini A Ture er coatet på indersiden, som gør overtøjet vand- og vindtæt og har på ydersiden fået en varmebehandling, som gør overtøjet smudsafvisende. Du kan derfor trygt vælge en Mini A Ture flyverdragt eller en Mini A ture jakke til dit barn. I Mini A Tures sommerkollektion finder du sommerjakker til børn i flere modeller som Wally, Wai og baby Vito, som alle har fine detaljer og som hvert år kommer i nye smukke sommerlige farver.

Stort udvalg af Mini A Ture Wanni og Wisti flyverdragt samt Wally og Wang vinterjakker!

I vores sortiment finder du på vinterkollektionen et stort udvalg af både Mini A Ture vinterjakker og flyverdragter i flere smukke farver til både drenge og piger. Mini A Tures flyverdragter kommer i modellerne Wisti og Wanni. Mini A Ture Wisti flyverdragt er med to lynlåse og er tiltænkt de små børn i vuggestue og børnehave mens Mini A Ture Wanni flyverdragt er med én lynlås og tiltænkt de større børn i børnehave og skole. Mini A Tures vinterjakker til børn kommer ligeledes i flere designs som tæller de populære jakker Wang, Wally og Wera. Mini A Ture Wang jakken er en af Mini A tures bestsellere og har en skrå lynlås, mens Wally jakken har en lige lynlås. Både jakkerne Wang og Wally er unisex og kan bruges af både drenge og piger og er tiltænkt de mindre børn, mens Wera jakken er til de større piger med feminine detaljer. Størstedelen af Mini A Tures flyverdragter og vinterjakker kan fås både med og uden pels. Pelsen på Mini A Tures overtøj stammer fra finske vaskebjørne, som bliver skudt for at holde bestanden nede og IKKE for at producere pels. Mini A ture kan spore hver enkelt pels de bruger i deres produktion og har certifikat på alle pelse (Wildlife certification on fur).

Køb Mini A Ture flyverdragter og jakker hos Asta & Alfred!

Hos Asta & Alfred finder du ligeledes et stort udvalg af overtøj fra mærker som Ver de Terre, Wheat, Hummel og Marmar samt fodtøj fra mærker som Angulus, Bisgarrd, Bundgaard og Aigle.. Du kan se hele vores udvalg af flyverdragter og jakker til børn på www.astaogalfred.dk , hvor vi sender din ordre af sted med dag-til-dag levering. Du er ligeledes velkommen til at besøge os i vores fysiske butik i hjertet af Aarhus, hvor du kan se og mærke kvaliteten af vores udvalg af overtøj til børn. Vi rådgiver dig selvfølgelig gerne på både vores webshop og i butikken, hvis du har spørgsmål til valg af det rette overtøj til dit barn.