VINTERUDSALG til kvinder og børn NEDSAT 20-70%

  • Levering 1-2 dage
  • Fri fragt over 499 kr.
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

Mamamemo

Mamamemo designer og producerer det fineste trælegetøj til børn. Mamamemo har specialiseret sig i legemad og alt til barnets legekøkken og købmandsbutik. Udvalget tæller alt fra de velkendte røde rosinpakker, små brikjuice og mælkekartoner til frugt og grønsager. Til købmandsbutikken finder du blandt andet en købmandsdisk, et kasseapparat med penge og en indkøbskurv. Derudover laver Mamamemo de fineste is og kager. Se Asta & Alfred udvalg fra Mamamemo nedenfor og klik på det ønskede produkt for mere info:

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Mamamemo producerer trælegetøj til børn i høj kvalitet!

Mamamemo er en lille dansk familieejet virksomhed, som designer og producerer legetøj til børn. Mamamemo har specialiseret sig i at fremstille trælegetøj til børn og gør det med stor succes. Trælegetøjet fra Mamamemo er udført i en god kvalitet og er produceret uden skadelige stoffer. Mamamemo har specielt fokuseret på at designe og producere legemad i træ, som er et hit hos stort set alle børn. Sortimentet af legemad tæller alt fra mælkekartoner, brikjuice og smør til frugter, kage og brød. Udover legemaden finder du ligeledes kasseapparater, diske og kurve til købmandsbutikken samt toastmaskine, espressomaskine og spisestel til legekøkkenet.

Stort udvalg af Mamamemo trælegemad og trælegetøj!

Børn elsker genkendelighed og inddrager ofte ting og sammenhænge de har set og oplevet hos deres forældre og andre voksne. Hoa Mamamemo ligger de et stort stykke arbejde i at gøre deres legetøj til børn pædagogisk og de stræber derfor på at designe Mamamemo legemad så det ligner de produkter barnet fx kender fra morgenmadsbordet eller madpakken. Du finder derfor små rosinpakker i den velkendte røde farve, økologiske mælkekartoner, æggebakker med æg og ruller med kiks. Du finder selvfølgelig også frugt og grønsager som æbler, bananer, gulerødder og vandmelon.

Mamamemo tilbyder alt til barnets legekøkken!

Udover legemad finder du legeledes i træ en lille isbod, en købmandsdisk, en bagerdisk samt diverse køkkenudstyr som en toastmaskine, røremaskine og Mamamemos seneste tiltag en espressomaskine med tilhørende kaffekaspler, så barnet kan servere en god kopkaffe til far og mor. Mamamemo laver og små fine spisestel med tallerkner, kopper og bestik. Er du på jagt efter tilbehør til dit barns legekøkken, er Mamamemo det helt rette valg.

Køb Mamamemo legemad i træ hos Asta & Alfred!

Trælegetøj er en oplagt gaveide til børnefødselsdagen. Til de mindste er fx et sæt med frugter, som barnet kan sætte sammen og tage fra hinanden igen og igen et hit. Til des lidt større børn vil den lille isbod med tilhørende is være oplagt, så barnet kan servere is for bedstefar og bedstemor, når de kommer på besøg. De større børn elsker ofte at lege butik og en købmandsbutik eller bagerforretning er altid en succes. Hos Mamamemo finder du alt til købmandsbutikken. Alt fra kasseapparat med penge, købmandsdisken samt varer til butikken som mælk, smør og æg til køleskabet, is og kager til bageren og frugt og grønsager.

Hos Asta & Alfred finder du ligeledes et stort udvalg af trælegetøj til børn så som trærangler, træklodser og puslespil i træ. Se hele vores udvalg af trælegetøj her!

 

Photocredit: @elisabethsoendertoft (instagram), @maryhhansen (instagram) og @nadjatrns (instagram).