12 års fødselsdag 🎈 Kæmpe udvalg af nyheder NEDSAT 25% 💰

  • Fri fragt over 499 kr.
  • (gælder ikke udsalg)
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

Levi's

Hos Asta & Alfred forhandler vi et stort udvalg af Levi’s jeans til børn såsom modellerne 510, 511 og 520. Derudover finder du et bredt udvalg af t-shirts og sweatshirt i flere farver med både Batwing og Two Horses Levi’s logo. Til pigerne sælger vi de populære leggings i denim-look og flotte kjoler med flæser og tyl. Se hele vores udvalg fra Levi’s nedenfor og klik på det ønskede produkt for mere info:

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Levi’s har en lang tradition for børnetøj i god kvalitet!

I 1853 flyttede Levi Strauss, som er født i Bayern i Tyskland, til USA og åbnede i San Fransisco sin første forretning. Senere kom skrædderen Jacob Davis til og de udviklede i samarbejde arbejdstøj til den amerikanske arbejderklasse i slidstærkt denim og bomuldskanvas. Det var i den sammenhæng, at de første jeans så dagens lys. I 1912 lancerede Levi’s den første style til børn ”Koveralls”, som var en legedragt i denim. Først i 1928 registreres navnet og varemærket Levi’s, som vi kender det i dag. Levi’s er sidenhen blevet kendt for deres jeans i utallige varianter såsom klassikerne 501 og 511. Jeans og tøj fra Levi’s har en utrolig god pasform og komfort. Levi’s producerer altid børnetøj i en meget høj kvalitet og deres produkter er utrolig slidstærke.

Hos Asta & Alfred finder du et bredt udvalg af Levi’s jeans til drenge og piger!

Levi’s er meget mere end kun jeans til dine børn. Udover deres brede sortiment af jeans til drenge og piger, finder du ligeledes et stort udvalg af t-shirts og sweatshirt i en god kvalitet, som er oplagte at give dit barn på i både børnehave og skole, da det er noget af det mest komfortable børnetøj der findes. Levi’s Batwing logo blev designet tilbage i 1967 og har sidenhen været kendetegnet for Levi’s. I Asta & Alfreds sortiment har vi et bredt udvalg af både t-shirts og sweatshirts med det populære Batwing Levi’s logo i mange flotte farver til både drenge og piger. Du finder ligeledes det oprindelige Two Horses Levi’s logo på både sweatshirts og t-shirts. Hos Asta & Alfred finder du en af Levi’s bestsellere til piger, de så kaldte jeggings. Det er bløde leggings i denim-look, som er behagelige at have på. Du kan matche Levi’s leggings med de lækre t-shirts, sweatshirts eller kjoler for et fuldendt Levi’s look eller du kan bruge dem sammen med andre mærker som Marmar, Mini Rodini og Soft Gallery. Levi’s laver også flotte denimkjoler til store og små piger med både flæser og tyl, som kan bruges sammen med et par strømpebukser til både hverdag og fest.

Levi’s Jeans-guide til børn:

Levi’s Boys 504 – Straight fit: Levi’s jeans Boys 504 er deres regulær jeans, som har en almindelig pasform i livet og lige ben. Disse jeans passer drenge med almindelig kropsbygning.

Levi’s Boys 510 – Skinny fit: Levi’s jeans Boys 510 er jeans med en skinny pasform. De er smalle i livet, sidder under taljen og har smalle ben, som går ind forneden. Levi’s Jeans Boys 510 er derfor et oplagt valg til den slanke dreng, som kan have svært ved at holde bukserne oppe.

Levi’s Boys 511 – Slim fit: Levi’s jeans Boys 511 er deres slim jeans, som er smallere i livet end model 504, de sidder under taljen og har smalle lige ben. Et oplagt valg til de fleste drenge og hvis du ønsker en smal pasform.

Levi’s Boys 519 – Extreme Skinny fit: Levi’s jeans Boys 519 er deres smalleste jeans med en ekstra skinny pasform. De er ret smalle i livet, sidder under taljen og har ekstra smalle ben, som går ind forneden. Levi’s jeans Boys 519 er derfor et oplagt valg til den slanke dreng, som kan have svært ved at holde bukserne oppe.

Levi’s Boys 520 – Extreme Taper fit: Levi’s Boys 520 er jeans med ekstra plads. Disse jeans er mere rummelige og bredde i livet og lårene. Levi’s Boys 520 jeans sidder på hofterne og benene går ind for neden. Denne model passer drenge, som fylder lidt mere.

Levi’s Girls 710 – Super Skinny fit: Levi’s Girls 710 er jeans med en ekstra skinny pasform. De er ret smalle i livet, sidder under taljen og har smalle ben, som går ind forneden. Levi’s Girls 710 jeans er derfor et oplagt valg til den slanke pige, som kan have svært ved at holde bukserne oppe.

Levi’s Girls 711 – Skinny fit:  Levi’s Girls 711 er jeans til pigerne med en skinny pasform. De er smalle i livet, sidder i taljen og har smalle ben, som går en smule ind forneden. Levi’s Girls 711 er et oplagt valg til de fleste piger.

Køb Levi’s jeans, t-shirts og sweatshirts til dine børn hos Asta & Alfred!

Skal du købe en gave er de flotte gaveæsker fra Levi’s et oplagt valg. Gaveæskerne indeholder fx en t-shirt og et par jeans, to body’er eller en t-shirt og en denimkjole. Du kan vælge at købe gaven på www.astaogalfred.dk, hvor vi yder dag-til-dag levering eller komme forbi vores butik i Aarhus’ hyggelige latinerkvarter. Asta & Alfred forhandler udover Levi’s også mærker som Angulus, GRO Comany og Hummel.