VINTERUDSALG til kvinder og børn NEDSAT 20-70%

  • Levering 1-2 dage
  • Fri fragt over 499 kr.
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

KNAST by KRUTTER

KNAST by KRUTTER designer og producerer børnetøj i et farverigt og grafisk design med smukke prints og lækre basisstyles til børn i alderen 0-10 år. Se hele Asta & Alfreds udvalg af drengetøj og pigetøj fra KNAST by KRUTTER nedenfor og klik på det ønskede produkt for mere info:

 
KNAST by KRUTTER Solhat – Brown Roses
209,95 kr. 62,99 kr.

Showing the single result

KNAST by KRUTTER designer magisk og farverigt børnetøj!

KNAST by KRUTTER blev grundlagt tilbage i 2012 i tillæg til det eksisterende børnetøjsmærke KRUTTER og tager udgangspunkt i “The new nordic” designtradition.
Designeren bag KNAST by KRUTTER Birgitta Sonn tager udgangspunkt i leg med farver og grafiske detaljer og KNAST by KRUTTER’s design er derfor farverigt med smukke grafiske prints og gennemarbejdede detaljer. Dertil kommer et stort fokus på børns aktive hverdag og børnetøjet fra KNAST by KRUTTER er derfor designet til aktive børn, hvor der skal være plads til leg og fri bevægelighed. De enkelte kollektioner fra KNAST by KRUTTER er i tråd med årstiden og de nyeste tendenser. KNAST by KRUTTER designer børnetøj der bringer kunst og magi ind i børnenes garderobe.

Stort udvalg af pigetøj og drengetøj fra KNAST by KRUTTER!

Hos Asta & Alfred finder du et stort udvalg af det lækre børnetøj fra KNAST by KRUTTER til børn i alderen 0-10 år. Designet er sejt, nordisk og farverigt og har smukke grafiske detaljer som flæser, bow ties og vingeærmer samt smukke grafiske prints. I KNAST by KRUTTER’s kollektioner finder du alt fra kjoler, nederdele og dragter til bukser, sweaters og badetøj. Dertil kommer KNAST by KRUTTER’s basiskollektion, som indeholder body’er og bluser med flæser eller vingeærmer samt leggings og bukser i smukke farver, som passer ind i barnets basisgarderobe.

Køb KNAST by KRUTTER hos Asta & Alfred!

Hos Asta & Alfred er vi vilde med børnetøjet fra KNAST by KRUTTER. Du finder vores udvalg fra KNAST by KRUTTER på www.astaogalfred.dk, hvor du trygt kan handle, da vi altid sidder klar ved telefonen, hvis du har nogle spørgsmål og så sender vi din ordre med dag-til-dag levering. Du er også velkommen til at komme forbi vores hyggelige butik i latinerkvarteret i Aarhus, hvis du vil se og mærke den lækre kvalitet.