BLACK WEEK – Spar 20% på alle ikke-nedsatte varer med koden blackfriday20 ved ordrer over 499 kr.
(Læs vilkår under handelsbetingelser)

  • Levering 1-2 dage
  • Fri fragt over 499 kr.
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

Ida Ising

Ida Ising

 

Hvis du er på jagt efter en pusletaske og ikke vil gå på kompromis med design og kvalitet, er en pusletaske fra Ida Ising det helt rette valg. Ida Ising har nemlig formået at tage den gamle pusletaske fra 70’erne og genskabe den med nye smarte funktioner og i et lækkert og tidssvarende design. Med en mobil pusletaske fra Ida Ising har du altid masser af plads til tøj og udstyr, samtidig med at du kan skifte dit barn hvor som helst – helt uden at gå på kompromis med komfort og design.

I tillæg til de populære pusletasker finder du accessories til barnevognen, såsom det vandtætte cover til pusletasken og læderstropper til at montere pusletasken på barnevognen.

Herudover har Ida Ising lavet nogle skønne muleposer/stofnet i kanvas, som kan bruges, når familien skal på tur eller på vej til studie eller arbejde.

Vores udvalg af Ida Ising produkter indeholder både pusletasker, barnevognstropper, lagener, muleposer og barnevognstasker. Alle vores produkter fra Ida Ising er i høj kvalitet og kan bestilles med hurtig levering.

Se vores udvalg af Ida Ising produkter nedenunder og klik på det ønskede produkt for mere info:

 

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.