Search

Homeyness

Homeyness-topbillede

Homeyness er luksus til de mindste i et stilfuldt og tidløst design! Homeyness har specialiseret sig i at designe og producere luksuriøst interiør og tilbehør til børn, hvor omdrejningspunktet er de smukke og eftertragtede stoffer fra det engelske stofhus Liberty of London. Homeyness kæler for detaljen og bruger udover Liberty of London stof smørblødt satinvævet egyptisk bomuld i deres designs.

Kollektionen består af en række smukke basisprodukter, som alle er syet i Liberty of London stof. I Homeyness´ kollektion finder du lækkert baby- og juniorsengetøj, som pynter på børneværelset, af tilbehør til de små babyhåndklæder, pusleunderlag og toilettasker og ikke mindst savlesmække og suttesnorer, som kan kombineres med barnets basisgarderobe. Produkterne til børn fra Homeyness kommer i en smuk indpakning og er oplagte gaveideer til fx barnedåben eller børnefødselsdagen.

Se Asta & Alfred´s store udvalg af interiør og tilbehør til børn fra Homeyness nedenfor og klik på det ønskede produkt for mere info:

Liberty Babysengetøj – Capel Mustard
599,95 kr.
Liberty Savlesmæk Katie – Light Rose
149,95 kr.
Liberty Juniorsengetøj – Katie
849,95 kr.
Liberty Babysengetøj – Katie
599,95 kr.
Liberty Savlesmæk Capel – Grey
149,95 kr.
Liberty Baby wipes Cover – Lodden H
199,95 kr.
Liberty Babyhåndklæde – Lodden H
349,95 kr.
Liberty Babysengetøj – Lodden H
599,95 kr.
Liberty Savlesmæk – Wildflower
149,95 kr.
Liberty Baby wipes Cover – Wildflower
199,95 kr.
Liberty Babysengetøj – Wildflower
599,95 kr.
Liberty Babysengetøj – Stars
599,95 kr.

Showing all 17 results