SOMMERUDSALG – Stort udvalg til kvinder og børn NEDSAT 20-70%💰💸 Klik her!

  • Levering 1-2 dage
  • Fri fragt over 499 kr.
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

Garbo & Friends

Garbo & Friends er et eksklusivt svensk interiørmærke, som har specialiseret sig i at lave interiør og tilbehør til børn med smukke prints i støvede tidløse farver. Du finder alt fra baby- og juniorsengetøj til babytæpper og pusletilbehør.

Se Asta & Alfreds udvalg fra Garbo & Friends og klik på det ønskede produkt for mere info:

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Garbo & Friends laver smukt børneinteriør!

Garbo & Friends er et eksklusivt børneinteriørmærke, som blev grundlagt i Sverige i 2012 og i dag holder til i Stokholm. Garbo & Friends’ kollektioner indeholder smukke illustrationer og farvepaletten er holdt i smukke støvede og tidløse farver. Alle materialer er nøje udvalgte og produkterne er alle i høj kvalitet med sans for de små detaljer. Alle farver benyttet i produktionen af Garbo & Friends’ produkter er ØKO-TEX certificeret.

Stort udvalg af Garbo & Friends babysengetøj, pusleunderlag, babytæpper og sengerande!

I Garbo & Friends smukke univers finder du alt fra babysengetøj, juniorsengetøj og sengerande til pusleunderlag, babytæpper og puslehyndebetræk. Det eksklusive børneinteriør fra Garbo & Friends kommer med tre smukke illustrationer Fauna, Marens og Woodlands som alle kan bruges af både drenge og piger.

Det lækre Garbo & Friends babytæppe kan bruges til at svøbe den lille i, som et lille sengetæppe eller på græsplænen om sommeren. Garbo & Friends baby- og juniorsengetøjet og den smukke sengerand pynter smukt på børneværelset. Når det er pusletid finder du fra Garbo & Friends et pusleunderlag du kan have med i tasken, når du er på farten og et puslehyndebetræk til puslepladsen.

Køb Garbo & Friends hos Asta & Alfred og få DAG-TIL-DAG levering!

Skal du til børnefødselsdag, barnedåb eller finde en barselsgave er Garbo & Friends oplagt at kigge nærmere på. De smukke pusleunderlag vil glæde de fleste kommende forældre og et sæt juniorsengetøj pynter smukt på børneværelset. Hvis du handler på www.astaogalfred.dk sender vi din ordre fra dag-til-dag. Hvis du har lyst til at se de smukke prints eller mærke den lækre kvalitet, er du ligeledes velkommen til at kigge forbi vores hyggelige butik i latinerkvarteret i Aarhus.