12 års fødselsdag 🎈 Kæmpe udvalg af nyheder NEDSAT 25% 💰

  • Fri fragt over 499 kr.
  • (gælder ikke udsalg)
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

DAY Birger et Mikkelsen

DAY-Birger-et-Mikkelsen-topbillede

DAY Birger et Mikkelsen har lanceret en underlinje DAY ét, som laver accessories til både mor og barn. Se vores store udvalg af tasker, pusletasker, toilettasker og mobilcovers fra DAY ét nedenfor og klik på det ønskede produkt for mere info:

 
DAY Mobilcover iPhone 7 Cruce – Rosewood
199,95 kr. 59,99 kr.
DAY Mobilcover iPhone 6 – Gel Mono Black
199,95 kr. 59,99 kr.
DAY Mobilcover iPhone 6 PLUS Gel Deco – Black
199,95 kr. 59,99 kr.

Showing all 3 results

DAY Birger et Mikkelsen lancerer DAY ét tasker, pusletasker og mobilcovers til mor og barn!

DAY Birger et Mikkelsen er et internationalt, danskejet tøjfirma, der har hovedkontor på Kongens Nytorv i København. Det blev grundlagt tilbage i 1997 af Keld Mikkelsen. Kelds interesse for mode stammer primært fra hans utallige rejser til Asien, hvor han, særligt i Hong Kong og Indien, fascineres af det gode håndværk. Designet hos DAY Birger et Mikkelsen er også kendetegnet ved at blande etnisk inspiration med skandinavisk design. Sidenhen er DAY Birger et Mikkelsens accessories-line DAY ét kommet til.

Stort udvalg af DAY ét pusletasker og Gweneth tasker hos Asta & Alfred!

DAY Birger et Mikkelsen har lanceret en underlinje DAY ét, som har specialiseret sig i at lave lækre accessories til både mor og barn. Mest kendt er DAY´s Gweneth skuldertaske, en shopper som findes i mange fine farver og som var startskuddet til DAY Birger et Mikkelsen – DAY ét. Udover Gweneth tasken består serien fra DAY Birger et Mikkelsen af rummelige weekendtasker, lækre toilettasker og kosmetikpunge samt fine mobilcovers. Toilettasken Gweneth Beauty og kosmetikpungen Gweneth Mini findes i mange flotte farver og prints og du kan derfor med sikkerhed finde din nye taske eller toilettaske hos Asta & Alfred.

Til de mindste har DAY ét udviklet en praktisk pusletaske med pusleunderlag, som kan indeholde alt det man har brug for når man er på farten med en lille. Derudover indeholder serien store tasker og net, som kan fungere som hospitalstaske og som er oplagte at tage med på hospitalet, når du skal føde. De små toilettasker kan ligeledes bruges til sutter, babymad, legetøj og lignende. Brug eksempelvis DAY mini til barnets sutter eller Gweneth beauty til at opbevare barnets mad på farten. Du kan ligeledes bruge Gweneth tasken som pusletaske sammen med et pusleunderlag fra fx Cam Cam eller Konges Sløjd.

Accessoriesserien DAY ét fra DAY Birger et Mikkelsen findes i klassisk sort og kommer løbende i nye prints og farver.

Køb DAY ét mobilcovers, toilettasker og kosmetikpunge hos Asta & Alfred!

Hos Asta & Alfred finder du et af Danmarks største udvalg af mobilcovers fra DAY ét til iPhone. De fine mobilcovers kommer i et bredt udvalg af farver og prints og du kan med sikkerhed finde et mobilcover, som passer perfekt til din mobil og stil. Så hvad end det er tid til lidt selvforkælelse eller du står og mangler en gave til din veninde, kollega eller søster, så er et mobilcover fra DAY ét et oplagt valg. Vi pakker selvfølgelig gerne gaven flot ind og sender din ordre fra dag-til-dag, så du er sikker på at gaven når frem i tide. Er du på tilbudsjagt så tag et kig forbi Asta & Alfred, hvor du altid finder et stort udvalg af DAY ét tasker, toilettasker og mobilcovers på udsalg. Du kan både shoppe DAY ét på vores webshop og i vores fysiske butik i hjertet af Aarhus.