Search

Cóndor

Cóndor er en lille spansk produktionsvirksomhed, som har specialiseret sig i at designe og fremstille strømpebukser og strømper til baby og børn, hvor pasform og komfort er i højsæde.

Cóndor holder til I Barcelona hvor al produktion af deres strømper og strømpebukser foregår. Cóndor er kendt for sin gode kvalitet og mange års erfaring og fremstilling af strømper og strømpebukser.

Cóndors designs er klassiske og stilfulde og er et oplagt til barnets basisgarderobe. Deres serie af strømper og strømpebukser til børn indeholder designs til både drenge og piger. Strømpebukserne og strømperne findes med klassisk rib, som kan bruges af både drenge og piger samt med smukke hulmønstre til pigerne. Cóndor er særlig kendt for deres store farvepalette, som tilbyder strømper og strømpebukser til børn i et hav af farver, alt fra lyse pastel farver til brænde varme farver. Kort sagt tilbyder Cóndor strømper og strømpebukser til baby og børn i en god kvalitet og farver og designs til både hverdag og fest.

Gå på opdagelse i Cóndor´s univers – Se Asta & Alfred´s udvalg af strømpebukser og strømper fra Cóndor nedenfor og klik på det ønskede produkt for mere info:

Strømper m. hulmønster – Offwhite
39,95 kr.
Knæstrømper m. hulmønster – Offwhite
59,95 kr.
Strømper m. hulmønster – Rose
39,95 kr.
Knæstrømper m. hulmønster – Rose
59,95 kr.
Strømpebukser m. hulmønster – Rose
119,95 kr.
Strømpebukser m. hulmønster – Lino
119,95 kr.
Strømpebukser m. hulmønster – Verde seco
119,95 kr.
Strømpebukser m. hulmønster – Grey
119,95 kr.
Knæstrømper m. hulmønster – Marine
59,95 kr.
Strømpebukser m. hulmønster – Marine
119,95 kr.
Knæstrømper bomuld rib – Marsala
49,95 kr.
Strømpebukser bomuld rib – Marsala
99,95 kr.
Strømpebukser bomuld rib – Rust
99,95 kr.
Knæstrømper bomuld rib – Curry
49,95 kr.
Strømpebukser bomuld rib – Curry
99,95 kr.

Viser alle 15 produkter