SOMMERUDSALG alt NEDSAT 25-70% 💰

  • Fri fragt over 499 kr.
  • (gælder ikke udsalg)
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

Cóndor

Cóndor er en lille spansk produktionsvirksomhed, som har specialiseret sig i at designe og fremstille strømpebukser og strømper til baby og børn, hvor pasform og komfort er i højsæde. Kort sagt tilbyder Cóndor strømper og strømpebukser til baby og børn i god kvalitet og fine farver og designs til både hverdag og fest. Gå på opdagelse i Cóndors univers og se Asta & Alfreds udvalg af strømpebukser og strømper fra Cóndor nedenfor. Klik på det ønskede produkt for mere info:

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Cóndor laver strømper og strømpebukser i høj kvalitet!

Cóndor er en lille spansk produktionsvirksomhed, som blev etableret tilbage i 1898 og som sidenhen er blev kendt for at producere kvalitetstøj. Cóndor har specialiseret sig i at designe og fremstille strømpebukser og strømper til baby og børn, hvor pasform og komfort er i højsæde. Værdierne som Cóndor arbejder ud fra er kvalitet, ærlighed, forpligtelse, innovation, ansvarlighed og passion, hvilket kommer til udtryk i deres gennemførte og gennemarbejdede kollektioner i høj kvalitet. Cóndor holder til I Barcelona hvor al produktion af deres strømper og strømpebukser foregår. Cóndor er kendt for sin gode kvalitet og mange års erfaring og fremstilling af strømper og strømpebukser.

Stort udvalg af Cóndor strømper og strømpebukser til børn!

Cóndors designs er klassiske og stilfulde og er et oplagt valg til barnets basisgarderobe. Deres serie af strømper og strømpebukser til børn indeholder designs til både drenge og piger. Strømpebukserne og strømperne findes med den klassiske rib, som kan bruges af både drenge og piger. Det specielle ved Cóndor er, at deres ribstrømpebukser er mere rummelige end andre brands. De vil derfor passe perfekt til babyer eller børn, hvor normale strømpebukser måske kan stramme lidt. Til pigerne finder du derudover strømpebukser og knæstrømper med smukke hulmønstre, strømper med blondekanter og glitterstrømper, som er søde at bruge i et par børnesandaler.

Køb Cóndor strømpebukser og strømper hos Asta & Alfred!

Hos Asta & Alfred er vi glade for at kunne sælge varer fra Cóndor, da du altid er sikker på at få en god kvalitet. Vi har hos Asta & Alfred et bredt udvalg af strømpebukser og strømper til børn fra Cóndor. Du kan få normale strømpebukser, strømpebukser med rib og strømpebukser med hulmønster. Du kan hos Asta & Alfred også få knæstrømper til børn fra Cóndor. Der kan vælges mellem normale knæstrømper, knæstrømper med rib og knæstrømper med hulmønster. Farveplatten på strømpebukserne og knæstrømperne er meget varierede og smukke, så der skal nok være en farve der passer til dit barn.

Strømpebukserne og knæstrømperne kan bruges både i hverdagen og til festlige lejligheder som bryllup eller fødselsdage. Du kan bruge strømpebukserne fra Cóndor under et par bukser på kolde dage eller sammen med smukke kjoler og nederdele fra fx Christina Rohde.

Cóndor er særlig kendt for deres store smukke farvepalette, som tilbyder strømper og strømpebukser til børn i alle regnbuens farver, alt fra lyse pastelfarver til varme, dybe farver. Strømper og strømpebukser fra Cóndor er derfor lette at matche ind i barnets garderobe og passer til enhver lejlighed. Hos Asta & Alfred finder du ligeledes et stort udvalg af MP strømper og strømpebukser og Hummel Sora og Snubbie strømper.