SOMMERUDSALG – Stort udvalg til kvinder og børn NEDSAT 20-70%💰💸 Klik her!

  • Levering 1-2 dage
  • Fri fragt over 499 kr.
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

COMME CI COMME CA

COMME CI COMME CA er en lille dansk up-coming virksomhed, som har specialiseret sig i at designe og producere tøj til de mindste. COMME CI COMME CA blev grundlagt i 2015 af Jeanette Bjerregaard med udgangspunkt i at designe tøj til baby og barn i en god kvalitet til en god pris, hvor alle kan være med. Kollektionen består af basistøj til børn så som body´er, leggings, heldragter, bluser, kjoler og huer.

Jeanette har i sit design af børnetøj fokus på komfort og ønsker at skabe klassiske styles, som kan blive en del af barnets basisgarderobe. Alle styles er produceret i naturmaterialer, som alle er Øko-tex standard certificerede. Farverne er nedtoede og i smukke støvede toner og COMME CA COMME CA´s kollektioner er kendetegnet ved de smukke og gennemarbejde grafiske prints.

Se Asta & Alfred´s store udvalg af børnetøj fra COMME CI COMME CA nedenfor og klik på det ønskede produkt for mere info:

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

COMME CI COMME CA laver børnetøj til gode priser!

COMME CI COMME CA er en lille dansk virksomhed, som blev stiftet i 2015 af designeren Jeanette Bjerregaard. Filosofien bag COMME CI COMME CA er at designe brugbart babytøj og børnetøj i god kvalitet, som er slidstærkt og som kan bruges i hverdagen. Designet er enkelt med grafiske prints som dots eller kaktus og kommer i smukke støvede farver, som kan matches ind i barnets garderobe. Kollektionerne fra COMME CI COMME CA indeholder bodyer, leggings, kjoler, t-shirts og beanies, som alle er syet i blød bomuld. Jeanette designeren bag COMME CI COMME CA har fokus på miljøet og alle styles er derfor syet i Øko-tek bomuld. Babytøjet og børnetøjet fra COMME CI COMME CA er blødt og behageligt for børnene at have på og sikrer en god komfort for barnet, når der er fart over feltet på legepladsen.

Stort udvalg af COMME CI COMME CA bodyer, t-shirts, leggings og kjoler!

Hos Asta & Alfred finder du et stort og bredt sortiment af børnetøj fra COMME CI COMME CA. Du finder alt fra slå-om bodyer, heldragter og leggings til de mindste til kjoler, t-shirts og beanies til de større børn. Gennemgående i kollektionerne fra COMME CI COMME CA er de grafiske prints, så som Big dots eller Kaktus. Du kan sammensætte en body med prints fra COMME CI COMME CA med fx et par ensfarvede Marmar leggings, du kan klæde din pige i et fint sæt med matchende kjole og leggings eller du kan give din dreng en COMME CI COMME CA beanie med prints på sammen med fx en Wheat jakker. Udover de smukke prints finder du ligeledes COMME CI COMME CAs populære basisserie med body, leggings, kjole, t-shirt og beanie i den blødeste viskosekvalitet. Serien kommer i black melange, som passer ind i barnets basisgarderobe og kan bruges sammen med stort set alle farver og prints.

Køb COMME CI COMME CA hos Asta & Alfred!

Er du på jagt efter tøj til dit barn i et fint design i en god kvalitet, som kan bruges både i vuggestuen, børnehaven eller skolen, så er COMME CI COMME CA værd at kigge nærmere på. Børnetøjet fra COMME CI COMME CA holder både pasform og farve efter mange ganges vask. Du kan der for roligt købe eksempelvis en body og et par leggings eller en t-shirt eller beanie fra COMME CI COMME CA til dit barn. Hos Asta & Alfred er vi stolte over at være en af få forhandlere af COMME CI COMME CA i Danmark og kan varmt anbefale deres børnetøj. Se kollektionen af bodyer, t-shirts. leggings, huer og kjoler på vores webshop eller kig forbi vores hyggelige butik i Aarhus’ latinerkvarter.