Search

Collégien

Collegien

 

Som Collégien selv skriver på deres hjemmeside – ”Collégien hugs the foot”. Collégien laver de lækreste, sødeste, fineste, sejeste, sjoveste hjemmesko og strømpebukser.

Collégien blev startet i 1947 i en lille by med 1700 indbyggere i det sydvestlige Frankrig, lige ved floden Tarn. I dag kører femte generation på fuld drøn og skaber hele tiden nye designs og idéer til små børnefødder. Denne generation er fuldstændig tro mod det gamle princip, fabrikken har, om at producere alt i Frankrig for at sikre bæredygtigheden og kvaliteten af deres produkter – ligesom at alle fabrikkens produkter er 100% phthalate-fri!

Collégien er et af de eneste børneskosproducenter i verden, der benytter sig af specielle gummisåler, der kan ånde og som er ekstremt fleksible, samtidig med at alle sko kan maskinvaskes!

Når Collégiens produkter går gennem fabrikken i Sydfrankrig, er det kun det absolut bedste, der slipper igennem det over 60 år gamle nåløje – og netop derfor, er vi rigtig glade for at kunne sælge deres produkter her hos Asta og Alfred.

Se vores udvalg af strømpebukser til børn nedenunder og klik på det ønskede produkt for mere info:

 

Ingen produkter blev fundet som matcher dit valg.