BLACK DAYS 🤍 Spar 25% på tøj og sko med koden bf23 (gælder ikke udsalg)

Julegaver byttes t.o.m 10/1-24

  • Fri fragt over 499 kr.
  • (gælder ikke udsalg)
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

Classic Clothing Care

Uldvask-vaskemiddel-plejeprodukter-topbillede

Classic Clothing Care har specialiseret sig i tekstil- og skindpleje, som altid sikrer dit tøj og sko den optimal pleje og forlænger dets levetid. Classic Clothing Care´s produkter er specielt udviklet til pleje af naturmaterialer så som bomuld, uld, silke og læder og hvert produkt er tilpasset de enkelte materialers oprindelse for at sikre den bedste pleje. I Classic Clothing Care´s sortiment finder du “Cotton wash” og “Forever black” til vask af bomuld, “Wool wash” til både håndvask og maskinvask af uld, “Silkwash” som ikke indeholder enzymer til vask af silke samt pletfjerner til rødvinspletten eller hvis uheldet er ude hos de små. I tillæg hertil tilbyder Classic Clothing Care en produktserie af plejeprodukter til forskellige former for skind “Imprægnering”, “Leather cleanser” og “Leather lotion” til pleje af eksempelvis skindstøvler og sko.

Classic Clothing Care har stort fokus på miljøet og de vaskeaktive stoffer er derfor let biologisk nedbrydelige. Alle produkter er deklareret at forebygge astma og allergi, er PH-neutrale og er ikke testet på dyr. Ydermere er alle produkter højkoncentrerede og derfor drøje i brug og kan alle bruges både til håndvask og vask i maskinen.

Se Asta & Alfred´s store udvalg af uldvask, silkevask, pletfjerner samt imprægnering og læderlotion fra Classic Clothing Care nedenfor og klik på det ønskede produkt for mere info:

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.