SOMMERUDSALG alt NEDSAT 25-70% 💰

  • Fri fragt over 499 kr.
  • (gælder ikke udsalg)
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

Christina Rohde

Christina Rohde børnetøj

Christina Rohde etablerede under eget navn tilbage i 1991 børnetøjsmærket Christina Rohde, som sidenhen har designet og produceret smukt og lækkert pigetøj. Hos Asta & Alfred er vi begejstrede for Christina Rohdes smukke kollektioner af pigetøj og du finder altid et stort udvalg af kjoler, nederdele, rompers og bloomers fra Christina Rohde i vores sortiment. Se vores store udvalg af Christina Rohde nedenfor og klik på det ønskede produkt for mere info:

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Smukt babytøj og børnetøj fra Christina Rohde!

Christina Rohde er et dansk brand, der blev stiftet i 1991 af designeren Christina Rohde. Christina Rohde var blandt de første til at designe skandinavisk inspireret børnetøj i høj kvalitet. Christina Rohdes univers er kendetegnet ved at være spændende og farverigt, og samtidigt er tøjet behageligt at have på og tillader børnene at bevæge sig. Baby- og børnetøjet hos Christina Rohde er produceret i et mix af stoffer i høj kvalitet og kan bruges både i hverdagen og til festlige lejligheder såsom bryllup, konfirmation og fødselsdage.

Stort udvalg af Christina Rohde kjoler, nederdele, bloomers og rompers!

Kendetegnet i Christina Rohdes kollektioner er høj kvalitet og et skarpt design, hvor alle metervarer er nøje udvalgte. Du finder alt fra lækre bomuldskvaliteter til blomsterprints og glitter, som hver sæson er med til at kendetegne den enkelte børnetøjskollektion. Hos Asta & Alfred har vi et stort udvalg af babytøj og pigetøj fra Christina Rohde. Christina Rohdes designs indeholder slidstærke basisstyles som bluser, cardigans og leggings, som er oplagte at lade indgå i barnets basisgarderobe. Derudover indeholder kollektionerne fra Christina Rohde smukke og detaljerige kjoler, som er oplagte at bruge til festlige lejligheder og mærkedage. Du finder ligeledes nederdele og kjoler med smukke blomsterprint, som er oplagte at bruge sammen med eksempelvis en ensfarvet body eller t-shirt fra MarMar og et par chelsea støvler fra Angulus. Til de mindste finder du smukke bloomers og rompers, som kan bruges sammen med et par strømpebukser fra Cóndor eller MP Denmark.

Bestil børnetøj fra Christina Rohde online hos Asta & Alfred!

Pigerne vil elske at få en smuk kjole fra Christina Rohde med blomster eller glitter. Hvis du køber børnetøj fra Christina Rohde til en gave, pakker vi gerne gaven flot ind i smukt gavepapir. Du kan trygt købe en gave hos Asta & Alfred, da vi yder dag-til-dag levering, så du er sikker på, at gaven når frem i tide. Hvis du er på jagt efter Christina Rohde på tilbud, finder du altid et stort udvalg hos Asta & Alfred. Du kan også komme forbi og besøge os i vores fysiske butik i Aarhus, hvor du kan se og mærke den lækre kvalitet børnetøjet fra Christina Rohde er syet i. Udover Christina Rohde finder du ligeledes lækkert pigetøj fra mærker som GRO Company, Soft Gallery og Minimalisma.