SPAR 15% på ALT med koden sommer15 – Vi sender ordrer igen 27/7-20. Gælder ikke med tilbagevirkende kraft.

  • Levering 1-2 dage
  • Fri fragt over 499 kr.

Search

Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

CeLaVi

CeLaVi tilbyder overtøj til børn i et enkelt design i slidstærke materialer. Du finder både regntøj, gummistøvler, termotøj og tilbehør til en tur på legepladsen hos CeLaVi. Se Asta & Alfreds udvalg af termotøj, regntøj og gummistøvler nedenfor og klik på det ønskede produkt for mere info:

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

CeLaVi producerer overtøj til børn til en god pris!

CeLaVi er et dansk firma som har specialiseret sig i at designe og producere børnetøj og overtøj, som passer ind i ethvert barns garderobe. Designet er enkelt og klassisk, og kvaliteten hos CeLaVi er i top. CeLaVi´s motto er ”Der er ikke noget, som hedder dårligt vejr, det er blot et spørgsmål om den rette påklædning”. CeLaVi har derfor et stort fokus på at designe overtøj til børn i slidstærke materialer, som kan tåle at blive brugt på legepladsen. Kollektionerne fra CeLaVi indeholder termotøj, regntøj, gummistøvler, flyverdragter og jakker. Derudover finder du tilbehør til dine børns overtøj såsom PU futter, huer og vanter. Vi ved at der er meget man skal bruge penge på, når man har børn. Hos Asta & Alfred finder du derfor et stort udvalg af CeLaVi´s overtøj til børn til gode priser.

Stort udvalg af CeLaVi termotøj, gummistøvler og regntøj til børn!

Danske børn er aktive børn og er ude i alt slags vejr, uanset om der er tale om solskin eller regn og blæst. Det er derfor vigtigt at finde noget overtøj og fodtøj, som kan holde dine børn tørre og varme i flere timer på legepladsen. Hos Asta & Alfred finder du et stort udvalg af overtøj til børn fra CeLaVi. Vores sortiment indeholder CeLaVi regntøj, termotøj og gummistøvler i et bredt udvalg af alle regnbuens farver. Du finder regntøj, termotøj og gummistøvler til børn i klassiske farver som navy og grå, men ligeledes i glade farver som gul, lilla og grøn. CeLaVi´s regntøj kommer i et sæt med en regnjakke og et par regnbukser. Til de mindste har regnbukserne praktiske seler, som hjælper med at holder regnbukserne oppe. Derudover kan du også vælge en regnheldragt, som du finder i de samme fine farver som CeLaVi´s to-delte regntøj. Til de mindste har CeLaVi lavet vandtætte futter i PU, som er oplagte at bruge på legepladsen sammen med en flyverdragt eller et sæt termotøj. CeLaVi er derfor et oplagt valg, hvad enten du er på jagt efter et sæt termotøj til dit vuggestuebarn, et sæt regntøj til dit barn i skovbørnehave eller gummistøvler til dit skolebarn. Match evt. et sæt CeLaVi regntøj med en Huttelihut elefanthue eller et sæt CeLaVi termotøj sammen med en Marmar elefanthue.

Når det er spisetid kommer CeLaVi også på banen. Specielt når barnet er helt lille og selv skal lære at spise, kan det være praktisk med en spisesmæk eller et forklæde med ærmer. CeLaVi laver spisesmække og hagesmække i PU, som er et slidstærkt materiale, som let kan tørres over med en våd klud. Spisesmækkene og forklædet med ærmer findes i mange fine farver til både drenge og piger.

Køb CeLaVi termotøj, regntøj og gummistøvler hos Asta & Alfred!

Skal du have styr på dit barns basisgarderobe og have regntøjet, termotøjet og gummistøvlerne i hus, tilbyder Asta & Alfred et stort udvalg af overtøj og fodtøj til børn. Der er fart over feltet hos de små og det er derfor vigtigt at vælge det rette overtøj til en tur på legepladsen. Gå på opdagelse i vores udvalg af overtøj fra CeLaVi. Du kan trygt handle hos Asta & Alfred; er der en størrelse der ikke passer eller fortryder du dit køb, kan du let sende en varer retur til os med det vedlagte returlabel, som vi ligger i alle ordrer.