• Levering 1-2 dage
  • Fri fragt over 499 kr.
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

CAMA Copenhagen

Hos Asta & Alfred finder du et stort udvalg af de eksklusive pusletasker fra CAMA Copenhagen. Pusletasken er designet i et tidløst design. Tasken er quiltet, har smukke læderdetaljer og har en integreret puslehynde. Se vores udvalg af CAMA Copenhagen pusletasker nedenfor og klik på det ønskede produkt for mere info:

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Eksklusive pusletasker fra CAMA Copenhagen!

CAMA Copenhagen er en dansk virksomhed, som producerer pusletasker i tidløst skandinavisk design. CAMA Copenhagen blev grundlagt i 2015 af parret Camilla & Marco Censi. Ideen til det praktiske og mobile puslebord opstod, da de blev forældre for første gang og rejste meget omkring. Målet var at designe en pusletaske som både var stilfuld og eksklusiv og samtidig funktionel og brugbar. Det mundede ud i den kendte quiltede CAMA Copenhagen pusletaske med smukke læderdetaljer.

Stort udvalg af CAMA Copenhagen pusletasker!

CAMA Copenhagens pusletaske er en af de mest luksuriøse pusletasker du finder på markedet. Pusletasken fra CAMA Copenhagen kan rumme alt det, som du skal have med på farten til den lille. Pusletasken er designet således, at du altid har et pusleunderlag med til at skifte den lille på. Det betyder, at du med CAMA Copenhagen pusletasken kan skifte den lille i parken på en varm sommerdag, i bagagerummet på bilen eller på stuegulvet hos vennerne. Pusletasken indeholder fire rum, hvor du har plads til at opbevare alt det du skal have med til den lille såsom babytøj, bleer, vådservietter, Olivy Baby care og stofbleer. Pusletasken åbnes og lukkes med en lynlås og har to netlommer på ydersiden af pusledelen inde i tasken. Derudover er der foran på pusletasken et lille rum med lynlås, hvor du eksempelvis kan have dine nøgler, mobiltelefon og pung. Alt stof i pusletasken, som er i berøring med barnet, er enten økologisk bomuld eller Øko-tex bomuld.

Pusletasken fra CAMA Copenhagen findes i fire forskellige farver Black, Navy, Grey og Nude, så du kan vælge netop den pusletaske, der passer til din stil.

Køb CAMA Copenhagen pusletasker hos Asta & Alfred!

Der findes et stort udvalg af pusletasker på markedet og da pusletasken bliver en tro følgesvend på farten i barnets første leveår, er det vigtigt at finde en pusletaske, som både du og din kæreste/mand synes om både i forhold til design og funktion. Hos Asta & Alfred forhandler vi et stort udvalg af lækre pusletasker. Hvis du køber en pusletaske hos Asta & Alfred, er du derfor sikker på at finde en pusletaske, som falder i din smag og som opfylder de behov I har til netop jeres pusletaske. Du finder pusletasker fra CAMA Copenhagen, DAY Birger ét Mikkelsen, Konges Sløjd og Cam Cam i vores sortiment. Pusletaskerne fra CAMA Copenhagen vil være en fantastisk barselsgave eller dåbsgave at give til en lille ny verdensborger. Hvis du køber en pusletaske hos Asta & Alfred, pakker vi den gerne pænt ind og sender den til dig fra dag til dag. Du er også velkommen til at komme forbi vores hyggelige butik i Aarhus, hvor du kan se pusletaskerne fra CAMA Copenhagen i alle farver.