BLACK WEEK – Spar 20% på alle ikke-nedsatte varer med koden blackfriday20 ved ordrer over 499 kr.
(Læs vilkår under handelsbetingelser)

  • Levering 1-2 dage
  • Fri fragt over 499 kr.
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

Bobo Choses

Bobo choses børnetøj

I 2008 skabte designerne Laia Aquilar og Adriana Esperalba børnetøjsmærket Bobo Choses. Sidenhen er mærket blevet meget populært overalt i verden.

Børnetøj fra Bobo Choses kendetegner sig ved at have et enkelt design med grafiske prints, som giver tøjet et helt særligt og skævt udtryk ligesom at Bobo Choses børnetøj også ofte findes i anderledes og særprægede farver. De grafiske prints indeholder motiver fra dagligdagen og kunne eksempelvis være bananer, cykler og biler for at nævnte nogle få eksempler.

Som virksomhed er Bobo Choses meget samfundsbevidst og derfor støtter de også en række velgørenhedsprojekter rundt om i verden. Et eksempel på dette er deres involvering i kvindeskolen i det nordlige Bangladesh.

Bobo Choses er et populært mærke for børn og forældre, men også professionelle stylister er vilde med det spanske børnetøjsmærke. Børnetøj fra Bobo Choses omtales nemlig jævnligt i prestigefyldte magasiner som Vouge, Milk Magazine, Papier Macher, Marie Claire Enfants og lignende.

Hos Asta & Alfred er vi også vilde med børnetøj fra Bobo Choses. Se vores udvalg af det populære børnetøj nedenunder og klik på det ønskede produkt for mere info:

 
Bobo Choses Baby Badedragt m. print / Butterfly – Rose
319,95 kr. 95,99 kr.

Showing the single result