UDSALG – Stort udvalg til kvinder og børn NEDSAT 20-70%💰💸 Klik her! 

  • Levering 1-2 dage
  • Fri fragt over 499 kr.
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

Bibs sutter

Hos Asta & Alfred finder du et stort udvalg af de klassiske runde Bibs sutter samt Bibs Supreme symmetriske sutter. Se vores udvalg af de populære Bibs sutter i et bredt udvalg af farver nedenfor og klik på det ønskede produkt for mere info:

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Stort udvalg af de populære runde Bibs sutter!

Bibs har en lang tradition for produktion af sutter og har gennem 40 år lavet sutter til børn i alle regnbuens farver. Mange forældre i dag husker Bibs sutten fra de selv var små. Bibs sutten er en klassisk rund sut, som mange børn foretrækker, da suttedelen i naturgummi minder som moderens bryst. Fordelen ved den runde sut er, at formen lærer barnet at svøbe tungen på samme måde, som når barnet skal ammes og dette kan hjælpe til at amningen lykkedes. Da det kan være svært for mange nybagte mødre at få amningen til at lykkedes, anbefaler mange sygehuse netop brugen af den runde sut. Der er forskellige holdninger til introduktion af sut til det nyfødte barn. Nogle mener, at det kan hæmme den proces, hvor det nyfødte barn skal lære den korrekte ammeteknik ved brystet, da brug af sut kan forvirre barnet. I dag er man bevidst om, at det nærmere et er spørgsmål om, hvilken sut man tilbyder barnet herunder formen, længden og materialet af suttedelen. De populære sutter fra Bibs opfylder alle disse krav! Den runde suttedel stimulerer barnets tunge til at svøbe omkring noget, som minder om moderens bryst. Naturgummien, som suttedelen er fremstillet i, er elastisk og vil hjælpe til at barnet træner det undertryk bagerst i munden, som barnet skal bruge ved amning. Derudover er sutterne fra Bibs en ventilsut, hvor luften presses ud, hvilket ligeledes hjælper barnets mundmotorik til at skabe undertryk i munden. Længden på suttedelen på Bibs sutter i størrelse 2 når op og stimulerer sutterefleksen i barnets gane. Hvis suttedelen er for kort, vil barnet være nødt til at holde om sutten med kæbemusklerne, som derved spændes op. Dette kan have en negativ indflydelse, hvis amningen endnu ikke er veletableret. Vi fraråder derfor at vælge Bibs sut størrelse 1 og i stedet benytte Bibs sut størrelse 2 til det nyfødte barn. Du kan læse mere om hvilken sut du skal vælge til dit barn her!

Asta & Alfred tilbyder et stort udvalg af Bibs Supreme symmetriske sutter!

Bibs sutterne produceres i en smuk farvepalette, hvor det er muligt at finde en farve, som passer til ethvert sæt tøj. De populære sutter fra Bibs findes i smukke retro farver som Chocolate, Rust og Apricot, neutrale farver som Ivory, Iron og Cloud og de klassiske drengefarver som Babyblue og Hunter green samt pigefarver som Lavender og Blush. Du kan derfor få en Bibs sut i netop den farve, som passer perfekt ind i dit barns garderobe. Sutterne fra Bibs er meget prisvenlige og du kan derfor tillade dig at slå dig løs og vælge flere farver til dit barn. Så er du også sikker på altid at have en sut i reserve.

Køb Bibs sutter hos Asta & Alfred og få dag-til-dag levering!

Hos Asta & Alfred har vi specialiseret os i babyudstyr og tøj til de mindste. Udover sutter finder du i vores sortiment et bredt udvalg af eksempelvis pusletasker, babytøj, babyolie og voksiposer. En Bibs sut er en oplagt barselsgave til en lille ny eksempelvis sammen med en fin body. Vi pakker gerne din gave fint ind og leverer fra dag til dag i Danmark. Du er også velkommen til at besøge vores hyggelige butik i Aarhus, hvor du kan se Bibs sutterne i alle farver og måske lade dig friste af noget andet til den lille.