12 års fødselsdag 🎈 Kæmpe udvalg af nyheder NEDSAT 25% 💰

  • Fri fragt over 499 kr.
  • (gælder ikke udsalg)
Asta & Alfred - Håndstrikket børnetøj

Aigle

Se Asta & Alfreds store udvalg af gummistøvler til børn fra Aigle nedenfor og klik på det ønskede produkt for mere info:

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Aigle har en lang tradition for at producere gummistøvler til børn!

Aigle er et gammelt fransk firma, som har eksisteret siden 1853. Aigle har en lang tradition for at producere gummistøvler til børn og voksne. Grundstenen i det gamle firma er høj kvalitet og fokus på detalje. Alle gummistøvler fra Aigle er designet i et klassisk, autentisk og tidløst design, som passer ind i barnets basisgarderobe og som senere kan gå i arv. Gummistøvlerne fra Aigle er alle håndlavede i naturgummi for at sikre en optimal kvalitet, hvilket gør at du kan være sikker på at komforten og holdbarheden er helt i top. Aigle tilbyder et stort og bredt sortiment af gummistøvler til børn, hvad enten du er til farver, et smukt mønster eller blot et par helt klassiske gummistøvler til dit barn. Du vil derfor finde gummistøvler, som er velegnet til regnvejrsdage i børnehaven, men ligeledes termostøvler, som varmer de små fødder på kolde vinterdage. Hvis du er på jagt efter gummistøvler til dit barn er Aigle et oplagt valg!

Asta & Alfred tilbyder et stort udvalg af Aigle gummistøvler og termostøvler til børn!

Hos Asta & Alfred sætter vi en stor ære i at udvælge det rette fodtøj til dine børn og er stolte over at tilbyde et stort udvalg af Aigle gummistøvler og termogummistøvler. Til de mindste finder du gummistøvlen Baby flac, som Aigle har produceret gennem 40 år. Baby flac gummistøvlen findes fra størrelse 19 til 23, er let og sidder godt på de små børnefødder. Til de større børn finder du gummistøvlen Lolly pop, som er Baby flacs storebror. Lolly pop findes fra størrelse 24 til 38. Aigle gummistøvlerne Baby flac og Lolly pop findes i et bredt udvalg af farver såsom klassiske farver som marine, grå og army og farverige farver som rosa og gul. Synes du ikke at dit barns gummistøvler skal være ensfarvede, finder du ligeledes gummistøvler med blomster, striber og små anker hos Aigle. Gummistøvlerne fra Aigle er perfekte at matche med fx et sæt regntøj fra Wheat eller CeLaVi eller et sæt termotøj fra Marmar eller En Fant. På de kolde dage, når et par almindelige gummistøvler ikke længere kan holde de små fødder varme, tilbyder Aigle termostøvlen Giboulee, som med sit foer kan holde barnets fødder varme i koldt vejr. Termostøvlen fra Aigle finder du fra størrelse 19 til 38 og kan derfor bruges helt fra vuggestuen, gennem børnehaven og i skolen. Aigles termostøvler er oplagte at bruge sammen med eksempelvis en flyverdragt fra Ver de Terre eller Mini A Ture.

Køb Aigle gummistøvler og termogummistøvler i flotte farver hos Asta & Alfred!

Er du på jagt efter et par gummistøvler til dit barn, er et par gummistøvler fra Aigle et godt valg. Børn lærer i dag at være selvhjulpne fra de er helt små i vuggestuen og et par gummistøvler fra Aigle er lette for barnet selv at tage på. Køb gummistøvler fra Aigle hos Asta & Alfred, så sikrer du dig, at dit barn har tørre fødder, når den står på hop fra vandpyt til vandpyt på legepladsen. Hos Asta & Alfred sender vi din ordre fra dag-til-dag, da vi ved hvor meget det betyder hurtigt at stå med de gummistøvler du har bestilt til dit barn i hånden, så de hurtigt kan komme i brug! Hvis du er i tvivl om hvilken skostørrelse du skal vælge til dit barn, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også læse vores guide til skostørrelser her.